23948sdkhjf

iTec overtar Weld Heat Service

Rogalandsbedriften Weld Heat Service, som leverer produkter og tjenester innen sveis, service og reparasjon samt varmebehandling av stål og ventiler, er kjøpt opp av iTec AS.

 

- Vi jobber kontinuerlig med vårt mål om å bli et førstevalg for industrien. Strategisk handler det blant annet om å kjøpe opp og knytte til oss selskaper med riktig kompetanse. Bedrifter som komplementere og supplerer oss på en god måte. Med dette oppkjøpet, av en sterk aktør innen sitt område, styrker vi vår forretning, samtidig som vi får en tettere regional tilhørighet i område, sier Daglig leder iTec, Øyvind Hurlen

 

Styrker seg

Eier og daglig leder i Weld Heat Service, Rune Andersen, er glad for at iTec ble neste eier av selskapet.

- iTec er en riktig aktør som ny eier for oss. Vi utfyller hverandre og kan vokse sammen videre. iTec er et veldig godt firma med likt tankesett og filosofi. Prosessen fram til oppkjøp gjorde meg trygg på at vi kommer inn i et selskap som gjøre oss enda sterkere og som vil gi ringvirkninger i området. Vi styrker oss og blir en mye større aktør i Rogaland. Dette blir rett og slett en sterk aktør i området, sier Rune Andersen.

 

Rett plass

Andersen opplevde at de stod ved et veiskille der det måtte gjøres flere verdivalg. Målet var å vokse, løsningen ble å bli en del av iTec. Selskapets eiere kjente han godt fra tidligere og i løpet av samtalene ble oppfattelsen og den opprinnelige følelsen om at iTec var rett plass for neste steg, styrket.

- Etter kort tid, og møter med nye kollegaer, er det klart for meg at vi er kommet til rett plass. Det er vanskelig å drive som liten, vi hadde noen retninger vi kunne ta. Valget om iTec er helt riktig for oss på alle måter. Nå får vi nye impulser med en større organisasjon i ryggen, uttaler Andersen.

 

Får base i Rogaland

Hurlen er glad for at iTec nå får en base i en region der det allerede er mye aktivitet for selskapets del. Det gir larviksbedriften en base for aktiviteten og en bedre nærhet til kunder og markedet i regionen.

- For å kunne gi våre kunder mest mulig service og tilby tjenester som gjør oss til en totalleverandør, må vi knytte til oss kompetanse og gode folk. iTec skal være en A til Å-leverandør for industrien. Vi skal hele tiden være mulighetsøkende i den jobben. Her fant vi en mulighet som vi mener vil bidra til å styrke vår posisjon ytterligere, understreker Hurlen.

 

Samme verdier

Deleier og teknisk sjef i iTec, Ole Pavljuk, er godt fornøyd med å få selskapet inn under iTec sin forretningsparaply. Han har kjent til selskapet lenge, og har hele tiden hatt inntrykket om at dette er et selskap som bygger på de samme verdiene og måte å tenke på som iTec; å være en løsningsorientert samarbeidspartner til sine kunder.

- Vi har snakket sammen jevnlig og har alltid hatt en god dialog med Rune og hans ansatte. Nå var anledningen riktig for å få dette selskapet inn i vår organisasjon. En løsning som jeg er trygg på vil gagne alle parter; oss og ikke minst våre kunder, konkluderer Ole Pavljuk.

 

For ytterligere informasjon se: www.itec.as og www.weldheat.no

Kilde: iTec

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094