23948sdkhjf

Milwaukee med ny generasjon rettslipere

Milwaukee Tool lanserer neste generasjons oppladbare rettslipere. M18 Fuel rettsliper med brems, One-Key og variabel hastighet. M18 Fuel rettslipere kommer med to modeller, en med dødmannsknapp og en med låsbar bryter.

 

Ifølge produsenten leverer de nye rettsliperne neste steg innenfor kraft, ytelse og allsidighet, med forbedret sikkerhet, presisjon og kontroll.

De nye rettsliperne har Rapidstop for økt brukersikkerhet og stopper de fleste tilbehør på mindre enn to sekunder.

 

Tre innovasjoner

Disse nye rettsliperne kombinerer tre eksklusive innovasjoner – Powerstate børsteløs motor, Redlithium batteri og Redlink Plus intelligens – og gir brukerne allsidigheten og ytelsen som trengs for å fjerne materiale raskere enn en rettsliper på ledning.

M18 Fuel rettsliper leverer driftstid og ytelse for opptil 35 rør per lading med et M18 5,0 Ah-batteri, for økt produktivitet. Med fem hastigheter som gir økt kontroll, kan brukerne tilpasse den variable hastigheten fra 8000 til 20.000 o/min.

 

Optimalt utbytte

De nye rettsliperne er kompatible med opptil 75 mm tilbehør for materialfjerning, noe som optimaliserer produktiviteten i ulike bruksområder. De er utstyrt med spindellås for bytte av tilbehør og LED arbeidslys for optimal sikt. Bryteren er utformet for bedre kontroll og optimal materialfjerning ved bruk i ulike posisjoner. I tillegg gir One-Key muligheten til å spore rettsliperen, motta varsler, få komplett lagerstyring og bransjeledende utstyrsteknologi, som sikrer at du får optimalt utbytte av verktøyet.

 

Rettsliper med låsbar bryter

M18 Fuel rettsliper med låsbar bryter gjør at brukerne kan utføre mer arbeid med opptil 30 cm sveisestreng per lading med et M18 5,0 Ah-batteri. Rettsliperen leverer maks 27.000 o/min, optimaliserer materialfjerningshastigheten og gir brukeren høy ytelse, for kontinuerlig sliping på trange steder for økt produktivitet. Låsefunksjonen er for å redusere brukertretthet. Denne rettsliperen er kompatibel med 50 mm tilbehør og har spindellåsdesign for bytte av tilbehør.

M18 Fuel rettslipere er fullt kompatible med hele M18 plattformen, som nå består av mer enn 250 oppladbare verktøy.

 

For mer informasjon se: www.milwaukeetool.no

Kilde: Milwaukee Tool

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125