23948sdkhjf

Høyere nøyaktighet og fleksibilitet til mellomstore kantpresser

Med tusenvis av HF-type kantpresser installert over hele Europa bringer Amada for første gang høyere nøyaktighet med den nye automatiske bomberingen og forbedret fleksibilitet til midtsegmentet.

 

Dette var tidligere kun tilgjengelig på Amadas råeste kantpresser som

som Amada HG. Nå er den nye mellomstore HRB, med Auto bombering, spisset direkte på Amadas kundebehov.

Amadas HRB Auto bombering kantpresse har et nytt system som kompenserer for knekker på øvre og nedre bom når det påføres trykk for å øke presisjonen for brukere, og en utvidet høyde på 520 mm og slaglengde på 250 mm for alle standardmodeller. Den nye automatiske bomberingen er CNC-styrt gjennom AMNC 3i kontroll i forbindelse med DigiPro digital gradskive enhet, for en enkel og effektiv prosess, selv for ikke-faglærte operatører.

 

Øker produktiviteten

Den nye automatiske bomberingen gir mange fordeler for alle kunder som trenger høyere nøyaktighet i tillegg til en stabil og pålitelig knekkeprosess. Produksjon av kjøkkenutstyr, møbler, elektronikk og monteringskomponenter er bare noen eksempler på deler som kan dra direkte nytte av disse nye funksjonene.

Amada HRB kan også utstyres med en valgfri automatisk glidende fotpedal. Når et program har flere knekkestasjoner langs bommen er det ingen

behov for å fortsette å bevege fotpedalen manuelt. Det er ikke uvanlig for enkelte kantpresseoperatører å bevege fotpedalen 100 ganger om dagen, noe som over et år tilsvarer mye bortkastet tid. Amadas glidende fotpedal tillater automatisk bevegelse, noe som øker produktiviteten.

 

Bedre HMS

Maskinen er tilgjengelig i et bredt spekter av størrelser, fra 50 tonn to meter opp til 220 tonn fire meter, inkludert «longstroke» versjonene, som øker åpningen fra 520 mm til 620 mm.

Ettermonteringsalternativer inkluderer Amada Bi-systemet for inn-måling og justering av syklusvinkel. Å ta i bruk denne løsningen bidrar til å sikre produksjonen mot skrapdeler, en funksjon som er spesielt nyttig for bedrifter som bearbeider små partier eller dyre materialer.

Amada HRB kan også være utstyrt med en eller to armer (sheet-follower). Denne enheten har en nyttelast på 75 kilo per arm, og er spesielt nyttig i tilfelle store og tunge deler for å støtte det daglige arbeidet til operatøren samt øke sikkerheten gjennom hele prosessen.

 

Er tilgjengelig for demo

AMNC 3i sin store berøringsskjerm, 3D-kontroll har en rekke innovative funksjoner, inkludert den nye 'Lite'-modusen. Lite-modus tilbyr i sin tur forenkling av HMI brukergrensesnitt som gjør styringen av kontrolleren raskere og forenkler innføringen for nye ansatte.

Den nye HRB kantpressen er allerede tilgjengelig for demonstrasjon hos Amadas datterselskaper over hele Europa.

 

For mer informasjon se: www.amada.no

Kilde: Amada

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125