23948sdkhjf

Suksess for EuroBLECH 2022

Den 26. internasjonale utstillingen for metallbearbeiding, EuroBLECH 2022, ble avsluttet etter fire dager med blomstrende virksomhet. Totalt 38.076 handelsbesøkende fra hele verden kom til Hannover for å forme fremtiden for platebearbeiding og trosse dagens utfordringer.

 

Årets utstilling var vert for 1300 selskaper fra 39 land på et netto utstillingsareal på 86.136 kvadratmeter. En euforisk atmosfære og fulle ordrebøker var resultatet av et vellykket comeback av showet.

En nærmere titt på årets besøkstall viser at totalt 35.944 unike besøkende kom til messeområdet i Tyskland. Dette samsvarer praktisk talt med forrige messes statistikk, og dette er et eksepsjonelt resultat, spesielt gitt de vanskelige generelle forholdene.

 

Stor suksess

Bransjeeksperter fra alle deler av verden kom til messen for kortere, men derfor mer produktive besøk.

- Det er vanskelig å beskrive hvordan vi har det etter å ha gitt alt vi har hatt de siste fire årene for å gjøre denne messen mulig. Vi er overveldet over det fantastiske resultatet og stolte over at EuroBLECH fortsetter sin kritiske rolle i å bringe den globale platebearbeidingsindustrien sammen, sier Evelyn Warwick, utstillingsdirektør for EuroBLECH, på vegne av arrangørene Mack-Brooks Exhibitions.

- Årets utgave var både spesiell og enormt viktig for hele platebearbeidingsindustrien. Bedømt ut fra selve utstillingsplassen, kan du se at vi kom ganske nær rekordtallene i 2018, fortsetter Evelyn Warwick.

 

Internasjonal deltakelse

Totalt 62 prosent av utstillerne kom fra utenfor Tyskland til årets utstilling. Dette representerer en ytterligere økning i internasjonalt oppmøte med 4 prosent. Ifølge de foreløpige resultatene fra utstillingsundersøkelsen, fortsetter denne trenden gjennom alle besøkende: mer enn halvparten av fagbesøkende (56 prosent) kom til arrangementet fra utenfor Tyskland, noe som gjør EuroBLECH til en virkelig internasjonal utstilling. Viktige besøksland, ved siden av Tyskland, inkluderte Nederland, Polen, Italia, Sverige, Tyrkia, Østerrike, Belgia, Danmark og Frankrike. Videre kommer 37 prosent av alle besøkende ikke til noen annen messe, noe som er en økning på 10 prosent sammenlignet med messen i 2018 og understreker viktigheten av arrangementet.

Som den viktigste markedsplassen for industrien, tilbød EuroBLECH 2022 sine besøkende muligheten til å finne løsninger for de nåværende utfordringene i bransjen og forbinder dem med bedrifter fra hele verden for å hjelpe dem med å integrere det nyeste maskineriet og programvaren i produksjonsprosessen. De hete temaene i år var digitalisering, bærekraft og Industri 4.0. Mange av produktene og innovasjonene som ble vist på EuroBLECH 2022 er utviklet med fokus på kostnads- og ressurseffektivitet.

 

Dato for neste messe

Mange utstillere på årets utstilling har allerede annonsert at de vil stille ut igjen på neste EuroBLECH i 2024, som vil finne sted fra 22. – 25. oktober 2024 på Hannover messesenter i Tyskland.

 

For mer informasjon se: www.euroblech.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.328