23948sdkhjf

Ravema åpner verktøylager på Råholt

Selv om Hoffmann tilbyr hurtig levering av verktøy og utstyr har Ravema opprettet eget verktøylager på Råholt. Tanken er å tilby raskere leveranse for produkter som universale verktøy for metallbearbeiding.

 

Ravema er agent for Tyske Hoffmann Group i Norge, med varemerkene Garant og Holex. Hoffmann har Europas største lager i bransjen fordelt på 100.000 kvadratmeter i den tyske byen Nürnberg. Hoffmann tilbyr 120.000 ulike artikler, som i tillegg til skjærende verktøy, også inneholder produkter sommåleverktøy, personlig verneutstyr, håndverktøy, slipeutstyr og verkstedinnredninger.

 

Raskere leveranse

- Som regel tar frakten kun en til to dager fra Nürnberg og direkte til den norske kunden, men noen ganger litt lengre forteller area sales manager Thomas Løvskogen, og fortsetter:

- Dette er bakgrunnen for at vi ønsket å bygge opp et lager på Østlandet, for å ha de mest kritiske verktøyene på lager som vi kan levere samme dag til kunder i nærheten, eller neste dag med post over natt. Lageret vil i hovedsak inneholde universale verktøy for stål, rustfritt og aluminium, som kan brukes av de fleste. Det er også en del bedrifter som har behov for at vi lagrer verktøy for dem, hvilket vi har mulighet til nå, sier Løvskogen.

 

Tilbyr fjernkundestøtte

Verktøyene blir lagret i Hoffmanns digitale verktøyskap, Tool 24. Kai Skaug, også area sales manager, benytter sjansen til å skryte av disse prisgunstige verktøyskapene av høy kvalitet:

- Programvaren er svært brukervennlig, og det er enkelt å både bygge på og oppgradere skapene. Ravema kjører installasjonene selv, og vi har også fjernkundestøtte.

Verktøyavdelingen til Ravema teller fem ansatte, fire selgere fordelt på Østlandet, Bergen og Bryne, samt den erfarne teknikeren Egil Magnussen, med over 20 års erfaring i bransjen.

 

Webbutikk

Hoffmann har en egen webbutikk hvor alle norske kunder kan bestille direkte selv. Der er Ravema gjerne behjelpelige med å opprette en bruker. For øvrig er et tilsvarende lager for Tungaloy også på trappene på Råholt, forteller gutta på verktøy avd. i Ravema.

For oversikt over verktøy som lagerføres på Råholt eller for å opprette bruker på Hoffmann Web-shop kan kundene kontakte Ravema Verktøy på verktoy@ravema.no.

 

For mer informasjon se: www.ravema.no

Kilde: Ravema

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125