23948sdkhjf

Ny Epilog Fusion Maker laserskjærer

Epilogs nyeste lasermaskin, Fusion Maker, gjør det enkelt å gravere og skjære med kun et tastetrykk.

 

Med et skjære- og graveringsbord på 610 x 305 x 178 mm, og IRIS-kameraposisjoneringssystem, kan Fusion Maker løfte mindre bedrifter til et høyere nivå innen laserskjæring.

 

Laserskjærer på innstegsnivå

Fusion Maker har IRIS kameraposisjonering, noe som gir, ifølge produsenten, et nøyaktig bilde av arbeidsområdet for nøyaktig plassering. Man kan dra og slippe grafikken på direkte på skjermen.

Man kan også velge mellom jobber, autofokuser laseren og kjøre jobber på nytt med ett fingertrykk på den brukervennlige berøringsskjermen på lasermaskinen.

Fusion Maker har integrert Ethernet, USB og trådløse alternativer for å koble laseren til nettet. Med 1GB RAM får man mulighet til å lagre jobber i laseren.

Med sidekabinetter, en fullstendig dekket x og y-akseenhet, og dekket linseenhet, holder du mekanikken i lasermaskinen renere enn noensinne.

Luftassistenten retter luft rett mot skjæreoverflaten for å fjerne varme og brennbare gasser fra laserkontaktpunktet, og gir et renere snitt.

Fusion Maker fra Epilog Laser er et CO2-lasergraverings-, skjære- og merkesystem på innstegsnivå, som kombinerer priser på hobbynivå med industrielt ingeniørarbeid. Maskinen kan produsere graverings- og skjæreprosjekter fra en rekke materialer, inkludert tre, akryl, tekstiler, papir, plast og mye mer.

 

Epilog Lasere

Epilog Edge Serie er, ifølge produsenten, markedets raskeste og mest anvendelige CO2-laser. Bruksområder er blant annet: gravering og skjæring i de aller fleste materialer som finer, akryler (Plexi), lær, stempel, papp, papir og mye mer. Gravering på glass er også mye brukt.

Det anbefales å benytte metallmerkespray for permanent merking på stål/syrefast rustfritt. Eloksert aluminium blekes ved hjelp av CO2 laser.

 

CO2- og fiberlaser

Epilog har lagt 30 års utvikling av lasere inn i Fusion Pro og Edge serien. Maskinene har moderne design med industrielle servomotorer, stivt og stabilt chassis, belyst arbeidsrom, nytt styresystem, mulighet for både CO2- og fiberkilde (eller begge), samt kamerasystem.

Epilogs gode brukergrensesnitt går igjen i både driveroppsett og betjeningspanel. Stort utvalg av tilleggsutstyr kompletterer pakken.

For mer informasjon se: www.alvoen.no

Kilde: Alvøen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094