23948sdkhjf

P. Meidell utvider med Eagle Lasers

P. Meidell har utvidet sitt program for fiberlaser med Eagle Fiberlasers. - De lager verdens mest produktive løsninger, uttaler Arild Wangsmo, salgsingeniør skjæremaskiner hos P. Meidell AS.

 

Eagle Lasers er en polsk produsent av fiberlaserteknologisystemer og automasjonssystemer som ble etablert i 2006. Eagle har stort fokus på innovasjon og var tidlig ute med fiberlaserteknologi. Allerede i 2008 viste selskapet frem sine innovasjoner på EuroBLECH-messen i Hannover. Ifølge selskapet er deres iNspire 30kW er det raskeste fiberlaserskjæresystemet som er tilgjengelig i dag, med opptil 6G akselerasjon, det patenterte Eagle eVa-skjærehodet, en superlett karbonfibertravers, lineære motorer på alle akser og den 9-sekunders palleveksleren.

 

Lavere produksjonskostnader

- Kombinasjonen av høy ytelseslaserkilder, uovertruffen akselerasjon, og «State-Of-The-Art» skjæreteknologi muliggjør at kunder verden over når høy produktivitet, effektivitet, og kvalitetsnivåer til mye lavere produksjonskostnader, promoterer Wangsmo, og legger til:

- Takket være et tett samarbeid med IPG Photonics så var Eagle Lasers de første på markedet med effektive og prisvinnende løsninger med først 6 KW, deretter 8 KW og videre til dagens 30 KW. Mange maskiner, nærmer seg 40, er levert over flere år, også 20 KW og 30 KW som står i Sverige og Danmark.

 

For mer informasjon se: www.meidell.no og www.eagle-group.eu

Kilde: P. Meidell

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111