23948sdkhjf

Få full utnyttelse av verktøymaskinen med enkle grep

For dagens maskineringsoperatører kan det være vanskelig å opprettholde ultimat maskinytelse. - Hvis dette ignoreres, kan det ha negativ effekt på presisjonen, som må være nøyaktig hvis du ønsker å oppnå et konkurransefortrinn. Det er der vi kommer inn med Mobil DTE 20 Ultra og Mobil DTE 10 Excel, sier Terje Haugsmoen, kundeansvarlig hos Lindberg & Lund AS.

 

Ved å være autorisert distributør for ExxonMobil i Norge, har Lindberg & Lund tilgang til hele Mobils produktutvalg for maskinverksteder.

- Ved å jobbe side om side med operatørene, vil vi gjerne bidra til å forhindre defekter i kunders maskineri, samt bidra til å øke produktiviteten, uansett hvilket metall som bearbeides, sier Haugsmoen, og fortsetter:

- Vi ser vi nærmere på det vi kan kalle «livskraften» i systemet, nemlig hydraulikkoljen. Et hydraulisk system muliggjør overføring av kraft fra ett sted til ett eller flere andre steder. Mobils hydraulikkoljer er godkjent av utstyrsbyggere over hele verden, her kommer et pare eksempler fra vårt produktutvalg:

 

Mobil DTE 20 Ultra-serien er formulert for å gi svært god slitasjebeskyttelse i en rekke applikasjoner, samt servoventiler med liten klaring, og numerisk styrte (NC) høypresisjonsverktøymaskiner. Oljen beskytter ved et bredt temperaturområde, bidrar til å redusere vedlikehold, og forlenger komponentenes levetid. Selv under tøffe driftsforhold tilbyr Mobil DTE 20 Ultra-serien lang levetid. Oljene i Mobil DTE 20 Ultra-serien har vist opptil to ganger lengre oljeskiftintervaller sammenlignet med lignende konkurrerende oljer

 

Mobil DTE 10 Excel-serien overgår kravene til en konvensjonell hydraulikkolje. Ikke bare inneholder Mobil DTE 10 Excel-serien antislitasjeadditiver, men denne hydraulikkoljen er sinkfri, og inneholder baseoljer av bedre kvalitet enn konvensjonelle hydraulikkoljer.

 

Unngå nedetid

- I en kontrollert laboratorietest ble det målt å gi opptil seks prosent forbedring i hydraulisk pumpeeffektivitet ved bruk av Mobil DTE 10 Excel mot markedets ledende hydraulikkolje. Med et slikt resultat ser vi helt klart fordeler ved å benytte Mobil DTE 10-serien i alle typer hydraulikkanlegg. Dette bidrar til vesentlig lengre skiftintervaller på oljen og oljefilter, i tillegg til å beskytte utstyret og unngå unødvendig havari og nedetid, mener Haugsmoen, og legger til:

- Vår erfaring og brede utvalg av smøremidler kan bidra til å øke driften uten å gå på kompromiss med kvaliteten, konkluderer Terje Haugsmoen.

 

For mer informasjon se: www.lindberg-lund.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094