23948sdkhjf

Big Kaiser med chucker uten varmekrymping

Big Kaiser kunngjør sitt nyeste utvalg av presisjonschucker som ikke krever bruk av varmekrymping for å holde dem i posisjon.

 

Dette betyr at chuckene er et grønnere alternativ til konkurrenters produkter, fordi det ikke kreves kraft for å klemme verktøy, og de er også enklere å bruke. Det er ikke behov for en ekstra, kostbar varmekrympemaskin, noe som sparer plass og penger.

 

Lengre levetid

De nye chuckene er presisjonsverktøyholdere for formfremstilling, festet med to sidelåseskruer. De gir ifølge produsenten en svært nøyaktig løsning, og utløpet er garantert innenfor 5 µm ved 4xØ. Uten varmekrymping deformeres ikke chuckene på grunn av oppvarming, noe som skal garantere lengre levetid.

 

Flere fordeler

Chuckene gir intern ruting for å tilføre kjølevæske direkte til maskineringsområdet, for bedre sponevakuering og overflatebehandling av høy kvalitet. Deres balanserte utforming gjør dem egnet for høyhastighetsmaskinering opp til 15.000 omdr/min.

De har en slank, konisk utforming, som gjør dem enklere å bruke og minimerer interferens i applikasjoner med begrenset plass. Dette inkluderer maskinering av sidevegger, maskinering av vertikale vegger og bearbeiding av hulrom.

 

Mange modeller

For å dekke ulike bruksområder er en rekke verktøychucker tilgjengelig i forskjellige lengder, mellom 135 mm og 200 mm, og med flere diameteralternativer fra Ø3 til Ø20, som følger:

  • Seks modeller for bruk med BIG-PLUS BBT40, med diameter fra Ø3 til Ø12
  • Tolv modeller for bruk med BBT50 fra Ø6 til Ø20
  • Syv modeller for bruk med HSK-A62 fra Ø3 til Ø16
  • Åtte modeller med HSK-A100 fra Ø8 til Ø20

 

Allsidig bruk

- Kundene våre ønsket å unngå ulempen og den bortkastede kraften ved å bruke varmekrymper, og vi har svart med disse nye chuckene. Deres slanke design er perfekt for å bearbeide komplekse former uten forstyrrelser - de er ideelle for formproduksjon av alle typer, inkludert bilindustri, emballasje, elektronikk, romfart, mat og medisin, uttaler Giampaolo Roccatello, salg- og markedssjef for Europa hos Big Kaiser.

 

For mer informasjon se: www.bigkaiser.com og www.duroc.no

Kilde: Big Kaiser

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
iTec overtar Weld Heat Service
Bertel O. Steen overtar Ege-Gruppen
Hytorc med lasermerking
Kyocera Unimerco KBN020 med nytt belegg
Årdal Maskinering i gang med AM-reparasjoner
Fronius med CWC-D cobotsveisecelle
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Tungt

Send til en kollega

0.109