23948sdkhjf

Velger Boschert stansemaskin

Øivind Homb Blikkenslagerverksted AS er et firma med to ansatte som ble startet i 2006. Firmaet jobber hovedsakelig lokalt, og påtar seg både store og små oppdrag. Da oppdragsmengden økte var det naturlig å investere i en effektiv maskin, og Maskinagenten sto for leveringen av en Boschert stansemaskin.

 

- Vi jobber med alle mulige slags kunder, forteller Øivind Homb, daglig leder hos Øivind Homb Blikkenslagerverksted AS.

Bedriften påtar seg alt fra beslagproduksjon, pipebeslag og luftehatter, til større leveranser til lokale snekkerlag og ikke minst oppdrag for storkunden til tomannsbedriften; Bakke AS.

- For Bakke AS standardiserer vi beslagene, og med større volum trengte vi hjelp i produksjonen. Den nye maskinen fra Boschert avhjelper all manuell klipping. Dette sparer oss for tid, og ikke minst sparer det oss for belastninger på hender, armer og skuldre. Dette er virkelig en investering for framtida, uttaler Homb med entusiasme.

 

Fornøyd med maskin og leverandør

I tillegg til alt dette, så åpner også maskinen opp for muligheten av produksjon av andre produkter.

- Dette er en investering jeg har tenkt på i mange år, men det ble først aktuelt da naboen i bygget flyttet ut, fortsetter Homb.

Da jeg først hadde bestemt meg for at nå var tiden inne for å investere i en ny maskin, så var det også naturlig for meg å tenke på Maskinagenten AS.

Jeg har fulgt innehaveren av Maskinagenten i mange år og jeg synes Eddy er svært  dyktig, forklarer Homb videre, og legger til:

- Eddy er en du kan stole på og han er veldig flink til å følge opp på alle plan. Opplæring på maskinen har vært god, og maskinen har nå vært hos oss i to uker nå. Alt svarer til forventningene. Det er rett og slett helt fantastisk, synes Øivind Homb.

 

Enkel håndtering

Maskinen vi har levert er en Compact Evo stansemaskin fra Boschert, forteller Eddy Authen, daglig leder hos Maskinagenten.

Boschert representerer over 50 års erfaring med å bygge platemaskiner av høy kvalitet, og Compact Evo er en stansemaskin som bygger videre på denne anerkjente kvaliteten.

- Stansemaskinen er perfekt for produksjon og den er svært fleksibel. Maskinen har en kraftig rammekonstruksjon som tillater bearbeiding av store plater ved hjelp av automatisk dreie- og posisjoneringsfunksjon. Arbeidsbordet som leveres standard er sandblåst og korrosjonsbestandig, og det er utstyrt med rullekuler for tyngre plater og enkel håndtering i tillegg til børster for ripefri produksjon. Den kan stanse plater på 1250 x 2500 mm uten reposisjonering, men med reposisjonering kan den i teorien stanse plater på 10 meter, forklarer Authen videre.

 

Dekker «alle» behov

Videre er stansemaskinen utstyrt med Revotools stansehode med åtte stanseverktøy i rotasjon, og automatisk verktøysmøring som øker verktøyets levetid når man stanser i rustfritt stål, samt reduserer kantgradene i aluminium.

Maskinen har en brukervennlig programmering og CNC/CAD programvare for å importere DXF-filer til maskinspråk, kalkulering av stansetid, samt grafisk simulering. Maskinen stanser opptil 800 slag i minuttet. Den kan leveres med gjenge- og borefunksjon for gjenger M3 opp til M12 og et merkeapparat for merking av deler i 10 forskjellige skrifttyper. Og maskinen kan også om ønskelig utstyres med fiberlaser eller opp til tre stansehoder.

- Kort sagt er dette er en stansemaskin som dekker alle de behov små og mellomstore mekaniske verksteder har, avslutter Eddy Authen.

 

Les mer på: www.ohblikk.no og  www.maskinagenten.no 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094