23948sdkhjf

Garant Master Mute - enkel vibrasjonsdemping

Garant Master Mute reduserer vibrasjoner på en ny måte. Polymerskiver laget av materialer med frekvensavhengig stivhet utgjør kjernen i denne nye teknologien.

 

Ifølge Garant kan vibrasjonsproblemer løses pålitelig, støynivåer, slitasje på maskin og verktøy er betydelig minimert og komponentkvaliteten tydelig optimert.

 

Uten manuell justering

Problemet med konvensjonell vibrasjonsdemping er, ifølge Garant, at tradisjonelle, vibrasjonsdempende verktøysystemer er begrenset til et frekvensområde definert fra fabrikk hvor vibrasjoner kan nøytraliseres. Bare tidkrevende justeringer kan påvirke stivheten til verktøyet og dermed tilpasse det til forskjellige frekvensområder.

På grunn av bruken av innovative materialer med frekvensavhengig stivhet, er vibrasjonsmekanismen til Garant Master Mute i stand til å justere frekvensen til dempelegemet til frekvensen til verktøyet og dermed dempende oppførselen til borestangen, uten manuell justering i virkeligheten tid. Dette er ifølge produsenten nøkkelen til stabile, vibrasjonsfrie svingoperasjoner.

 

Fordeler

Ifølge produsenten øker produktiviteten ved boring gjennom dype hull ved bruk av Garant Master Mute. Dette fordi skjæreparametere ikke trenger å være suboptimalisert. Verktøyet kan brukes umiddelbart, det er ingen tap av tid på grunn av "Tuning". Garant Master Mute  er vedlikeholdsfri på grunn av bruk av ikke-slitende komponenter og er kompatibel med det eksisterende utvalget av utskiftbare hoder.

Garant Master Mute har grensesnitt til GL/QC/DM utskiftbare skjærehoder, polymerskiver tilpasser seg bearbeidingsforholdene med frekvensavhengig stivhet, wolframkarbiddempende kropp - montert fjærende. Fås i skaftdiameter 16 til 60 mm.

 

Utskiftbare skjærehoder

På grunn av deres modulære design kan Garant Master Mute-verktøy kombineres med en rekke utskiftbare skjærehoder. Tre forskjellige systemer er tilgjengelige avhengig av skaftdiameteren til borestangen:

GL utskiftbare hoder for borestangskaft med 16 mm diameter, QC utskiftbare hoder for borestangskaft med 20, 25 eller 32 mm diameter og DM utskiftbare hoder for borestangskaft med 40, 50 eller 60 mm diameter.

 

For mer informasjon se: www.ravema.no og www.hoffmann-group.com

Kilde: Hoffmann Group

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141