23948sdkhjf

Prima Power på EuroBLECH 2022

På EuroBLECH inviterer Prima Power alle besøkende til å foreta en reise mot fremtidens produksjon, med utgangspunkt i standen på 1400 kvm (Stand 146 i hall 12), hvor de nyeste automatiserte, integrerte og digitaliserte plateproduksjonsløsningene vises.

 

Automatisering og digitalisering er på fremmarsj i alle bransjer og i selskaper uansett størrelse. Et økende antall plateprodusenter omfavner disse trendene for å øke produktiviteten, redusere ledetiden, forbedre nøyaktigheten og kvaliteten på delene, kutte avfall og forbedre ergonomien og sikkerheten for ansatte. Fordelene med automatisert og smart produksjon er nøkkelen til å takle hovedutfordringene i produksjonsindustrien – mangel på kvalifisert arbeidskraft, kvalitetsstandarder, materialkostnader, produktlevering, effektivitet og bærekraft.

 

Høy produktivitet

Den svært automatiserte produksjonslinjen som vises på EuroBLECH er PSBB, kompakt fleksibelt produksjonssystem, som integrerer stanse-, skjær-, buffer- og knekkeprosesser i en enkelt løsning. Dette kommer med den nye, effektive Shear Brilliance akkompagnert av den nyeste versjonen av EBe panelknekke. Ved å utnytte flere tiår med erfaring innen FMS-teknologi, behandler PSBB-linjen automatisk nye plater til ferdig formede komponenter av høy kvalitet. Den tilbyr høy produktivitet, nøyaktighet og effektivitet ved å bruke servoelektrisk teknologi for stansing, skjæring og knekking, med automatisk fleksibel materialflyt og sofistikert programvare. PSBB-linjen er optimal for produksjon av firkantede deler og paneler og kan derfor brukes i sektorer som VVS-, dør- og heispanelproduksjon.

Det nye Shear Brilliance, kombinert stanse- og skjæresystem som er en del av linjen, er basert på de nyeste komposittmaterialene, servoelektrisk teknologi og lineære drivverk for å oppnå høy ytelse som omsetter seg til det høyeste produktivitetsnivået på markedet for fleksibel produksjon. Fordelene med moderne servoelektrisk teknologi er lavt energiforbruk og lave vedlikeholdskrav, i tillegg til utmerket nøyaktighet og allsidighet. Modularitet muliggjør rask, høypresisjonsproduksjon av komponenter som også krever forming, knekking, stansing og merking i en enkelt, fleksibel celle og en helautomatisk prosess. I sin natur kan det integrerte stanse-skjærekonseptet gi besparelser fra 10 til 20 prosent i råvareforbruk. Enda større besparelser kan oppnås ved å bruke den valgfrie klippe-til-lengde-linjen.

 

Inkludert i PSBB-linjen som blir utstilt på messen er EBe2720, en helautomatisk, servo-elektrisk panelknekke som maksimerer systemgjennomstrømningen. Takket være integreringen i FM-systemet, øker maskinen produktiviteten ved å redusere hele produksjonsprosessen i ett enkelt trinn, og dra nytte av en unik, kompakt layout. EBe er utstyrt med en PCD-plukke- og sentreringsenhet og et multifunksjonelt bord for posisjonering og sentrering av deler, som tillater flyt fra andre maskiner på linje; videre snur BTD-knekke- og vendeanordningen automatisk plateemnene i maskert tid før knekkeprosessen.

 

«Plug & play»-maskin

For fleksibel automatisk laserskjæring viser Prima Power Laser Genius+ med et Combo Tower Laser-lagringssystem og PSR 2D plukke- og stablerobot. Den høye dynamikken (banehastighet på 180 m/min, akselerasjon på 2,8 g) og presisjonen til denne maskinen tillater korte syklustider og høy skjærekvalitet. Med tre tilgjengelige størrelsesformater - 1530, 2040 og 2060, og et bredt spekter av laserkraftalternativer, kan kravene til enhver applikasjon tilfredsstilles, melder maskinprodusenten. Laser Genius+ er en "plug & play"-maskin med raske installasjonstider og en symmetrisk og reversibel layout som øker ergonomien og enkel integrering i enhver fabrikk. Maskinen har to, 24-tommers, full HD-skjermer og et 4K-videokamera som standard, integrerte programvaremoduler som forenkler prosesser, nye sensorer og kunstig intelligens-algoritmer for avansert overvåking og prosesskontroll. Laser Genius+ kan også kobles til en lang rekke Prima Power-automatiseringssystemer.

 

For mer informasjon se: www.primapower.com og www.dinmaskin.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
iTec overtar Weld Heat Service
Bertel O. Steen overtar Ege-Gruppen
Hytorc med lasermerking
Kyocera Unimerco KBN020 med nytt belegg
Årdal Maskinering i gang med AM-reparasjoner
Fronius med CWC-D cobotsveisecelle
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Tungt

Send til en kollega

0.094