23948sdkhjf

Prima Power på EuroBLECH 2022

På EuroBLECH inviterer Prima Power alle besøkende til å foreta en reise mot fremtidens produksjon, med utgangspunkt i standen på 1400 kvm (Stand 146 i hall 12), hvor de nyeste automatiserte, integrerte og digitaliserte plateproduksjonsløsningene vises.

 

Automatisering og digitalisering er på fremmarsj i alle bransjer og i selskaper uansett størrelse. Et økende antall plateprodusenter omfavner disse trendene for å øke produktiviteten, redusere ledetiden, forbedre nøyaktigheten og kvaliteten på delene, kutte avfall og forbedre ergonomien og sikkerheten for ansatte. Fordelene med automatisert og smart produksjon er nøkkelen til å takle hovedutfordringene i produksjonsindustrien – mangel på kvalifisert arbeidskraft, kvalitetsstandarder, materialkostnader, produktlevering, effektivitet og bærekraft.

 

Høy produktivitet

Den svært automatiserte produksjonslinjen som vises på EuroBLECH er PSBB, kompakt fleksibelt produksjonssystem, som integrerer stanse-, skjær-, buffer- og knekkeprosesser i en enkelt løsning. Dette kommer med den nye, effektive Shear Brilliance akkompagnert av den nyeste versjonen av EBe panelknekke. Ved å utnytte flere tiår med erfaring innen FMS-teknologi, behandler PSBB-linjen automatisk nye plater til ferdig formede komponenter av høy kvalitet. Den tilbyr høy produktivitet, nøyaktighet og effektivitet ved å bruke servoelektrisk teknologi for stansing, skjæring og knekking, med automatisk fleksibel materialflyt og sofistikert programvare. PSBB-linjen er optimal for produksjon av firkantede deler og paneler og kan derfor brukes i sektorer som VVS-, dør- og heispanelproduksjon.

Det nye Shear Brilliance, kombinert stanse- og skjæresystem som er en del av linjen, er basert på de nyeste komposittmaterialene, servoelektrisk teknologi og lineære drivverk for å oppnå høy ytelse som omsetter seg til det høyeste produktivitetsnivået på markedet for fleksibel produksjon. Fordelene med moderne servoelektrisk teknologi er lavt energiforbruk og lave vedlikeholdskrav, i tillegg til utmerket nøyaktighet og allsidighet. Modularitet muliggjør rask, høypresisjonsproduksjon av komponenter som også krever forming, knekking, stansing og merking i en enkelt, fleksibel celle og en helautomatisk prosess. I sin natur kan det integrerte stanse-skjærekonseptet gi besparelser fra 10 til 20 prosent i råvareforbruk. Enda større besparelser kan oppnås ved å bruke den valgfrie klippe-til-lengde-linjen.

 

Inkludert i PSBB-linjen som blir utstilt på messen er EBe2720, en helautomatisk, servo-elektrisk panelknekke som maksimerer systemgjennomstrømningen. Takket være integreringen i FM-systemet, øker maskinen produktiviteten ved å redusere hele produksjonsprosessen i ett enkelt trinn, og dra nytte av en unik, kompakt layout. EBe er utstyrt med en PCD-plukke- og sentreringsenhet og et multifunksjonelt bord for posisjonering og sentrering av deler, som tillater flyt fra andre maskiner på linje; videre snur BTD-knekke- og vendeanordningen automatisk plateemnene i maskert tid før knekkeprosessen.

 

«Plug & play»-maskin

For fleksibel automatisk laserskjæring viser Prima Power Laser Genius+ med et Combo Tower Laser-lagringssystem og PSR 2D plukke- og stablerobot. Den høye dynamikken (banehastighet på 180 m/min, akselerasjon på 2,8 g) og presisjonen til denne maskinen tillater korte syklustider og høy skjærekvalitet. Med tre tilgjengelige størrelsesformater - 1530, 2040 og 2060, og et bredt spekter av laserkraftalternativer, kan kravene til enhver applikasjon tilfredsstilles, melder maskinprodusenten. Laser Genius+ er en "plug & play"-maskin med raske installasjonstider og en symmetrisk og reversibel layout som øker ergonomien og enkel integrering i enhver fabrikk. Maskinen har to, 24-tommers, full HD-skjermer og et 4K-videokamera som standard, integrerte programvaremoduler som forenkler prosesser, nye sensorer og kunstig intelligens-algoritmer for avansert overvåking og prosesskontroll. Laser Genius+ kan også kobles til en lang rekke Prima Power-automatiseringssystemer.

 

For mer informasjon se: www.primapower.com og www.dinmaskin.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109