23948sdkhjf

EuroBLECH 2022: Hvordan ser fremtiden for platebearbeiding ut

Verdens ledende fagmesse for platebearbeidingsindustrien er tilbake og åpner dørene fra 25. til 28. oktober 2022 på Hannover messesentrum i Tyskland.

 

Totalt 1300 utstillere fra 39 land er klare til å vise frem sine nyeste innovative produksjonsløsninger som dekker et totalt netto utstillingsareal på 88.000 kvadratmeter. Dette gjenspeiles i årets motto "Din inngang til en smartere fremtid", EuroBLECH 2022 fokuserer på intelligente løsninger og den pågående automatiseringen og digitaliseringen av produksjonskjeden for å muliggjøre en økning i produksjon og effektivitet.

 

Fremtidens plateindustri

Etter en obligatorisk pause gleder platearbeidermiljøet seg til å gjøre forretninger personlig og i stor internasjonal skala igjen. Som verdens ledende utstilling for industrien gir EuroBLECH 2022 muligheten til å endelig oppdage de nyeste innovasjonene som har blitt utviklet de siste årene, samt møte med nye og eksisterende forretningskontakter.

- Opplev maskiner og systemer i aksjon, skap nye forretningsforhold og oppdag hvordan fremtiden for platebearbeiding ser ut. Alt live og personlig. Dette er hva EuroBLECH handler om, sier Evelyn Warwick, messedirektør i EuroBLECH, på vegne av arrangøren Mack-Brooks Exhibitions.

 

Stor deltakelse

Warwick fortsetter:

- Utstillere dekker hele teknologikjeden for platebearbeiding, og vil presentere alt de har å tilby for å innovere og digitalisere produksjonsprosessen. Vi snakker om selskaper som ADIGE SPA, Amada GmbH, ArcelorMittal Commercial Germany GmbH, BAYKAL MAKINA SAN. VE TIC. A.S., BLM Spa, Bystronic Laser AG, DURMAZLAR Makina San. ve. Tic. A.S., ERMAKSAN MAK. SAN. VE TIC. A.S., KUKA Deutschland GmbH, LVD COMPANY NV, Mazak EU Laser HQ, Mitsubishi Electric Europe B.V, MOTOFIL Group, Otto Bihler Maschinenfabrik GmbH & Co. KG, PRIMA POWER GmbH, SafanDarley B.V., SALVAGNINI, SalzKgitter AG, Schuler Pressenupp GmbH, Thyssen Europe AG og TRUMPF Werkzeugmaschinen SE + Co. KG for å nevne noen få, avslutter Evelyn Warwick.

De store utstillerlandene er Tyskland, Italia, Tyrkia, Kina, Sveits, Nederland, Spania, Belgia, Polen, Østerrike, Portugal og USA.

 

EuroBLECH 2022 presentasjonsområde

I tillegg til innovasjonene og de mange livedemonstrasjonene på messestandene, kan deltakerne se frem til lanseringen av EuroBLECH 2022 Presentation Area. Plassert i hall 26 (stand L60), leverer den nye utstillingsfunksjonen rundt 20 sesjoner gjennom de fire utstillingsdagene, og tilbyr spennende innsikt i innovative selskaper og prosjekter, interessante diskusjoner og verdifulle nettverksmuligheter. Oppmøte er gratis for alle registrerte utstillere og besøkende.

 

Utstillerliste og forhåndsvisning tilgjengelig

Både EuroBLECH Exhibitor List-verktøyet og Online Show Preview med detaljert informasjon om de mange utstillerne og produktene, oppdateres jevnlig og er tilgjengelig på www.euroblech.com. Utstillerlisteverktøyet hjelper brukere med å effektivt forberede besøket sitt ved å finne selskapene og produktene som er mest relevante for dem. Online Show Preview gir en oversikt over det store utvalget av innovasjoner, teknologier og systemer som vises på arrangementet.

 

Studentdag på EuroBLECH 2022

Den unge generasjonen får stadig større betydning i platebearbeidingsindustrien på grunn av den digitale transformasjonen og de relaterte endringene i yrkesprofiler. I tillegg har de siste årene vært utfordrende å få en fot i bransjen på grunn av utilstrekkelige personlige arrangementer og nettverksmuligheter. Derfor tilbyr EuroBLECH studentene muligheten til å besøke EuroBLECH gratis. Fredag ​​28. oktober 2022 vil studenter kunne få gratis inngang til forestillingen ved fremvisning av gyldig studentbevis ved inngangen. Under alle andre messedager inviteres studentene til å besøke til en redusert studentpris på €18 per dagsbillett.

 

EuroBLECH App

Den nye EuroBLECH-appen for Android og iPhone inkluderer et interaktivt områdekart og en funksjon for å søke etter utstillere og planlegge besøket ditt på messen, samt flere nyttige funksjoner for besøkende på EuroBLECH.

 

For mer informasjon se: www.euroblech.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094