23948sdkhjf

Velle Utvikling med Easy-Form kantpresse fra LVD

Velle Utvikling er en arbeid og inkluderingsbedrift etablert i 1968 med høyt fokus på opplæring og høy kvalitet. Kundegruppen består av blant annet offshore-, elektronikkbransjen, anlegg- og transportbransjen, bygningsindustrien, og annen mekanisk verkstedindustri. Nylig installerte de en ny LVD Easy-Form 320/40 kantpresse.

 

Velle Utvikling har et moderne mekanisk verksted og bedriften leverer tjenester som fresing, dreiing, laserskjæring av både plate og rør, alle typer sveising, forming med kantpresse, bøyemaskiner og vals, stansing med eksenterpresser og montering.

 

«Perfekt resultat»

- Opplæring av fagarbeidere er et samfunnsoppdrag vi er stolte av, og vi har et sterkt fokus på å gi våre lærlinger en best mulig fagutdannelse. Dette er også noe av forklaringen på at vi nå investerte i en ny kantpresse. Vår gamle kantpresse var over 20 år gammel, og i likhet med alt annet så har også utviklingen i teknologi gått fremover på kantpresser, forklarer Rune Gjersøe, forretningsutvikler hos Velle Utvikling, og fortsetter:

- Den nye kantpressa vil gi våre lærlinger erfaring med de nyeste maskinene på markedet og sikrer relevant kompetanse for kommende arbeidsgivere.

Samtidig er den nye kantpressen av stor betydning for oss med tanke på de tjenestene våre kunder har behov for. LVD Easy-Form gjør at vi får riktig vinkel fra den første knekk og riktig del på første forsøk. Dette gir perfekt resultat og det sparer oss for både tid og penger.

 

Små og store serier

Programvaren gjør også at Velle kan programmere offline, og dette er noe bedriften gjør svært ofte.

- Med vår nye kantpresse har vi fått en maskin som oppfyller våre ønsker og behov. Den er rask, presis, har kort omstillingstid og programvaren har vært lett å lære, forstå og bruke. Kort sagt en kantpresse jeg tror vi vil være fornøyde med i lang tid fremover. Det at maskinen har kort omstilling og at programvaren er lett å forstå hjelper oss å kunne påta oss både store og små serier, og vi kan levere høy kvalitet til avtalt pris, forklarer Gjersøe.

 

Allsidig produsent

Etter over 50 år i markedet er Velle en godt etablert aktør. Kreative løsninger skapes i relasjon mellom mennesker og moderne teknologi, og gjør det mulig å omsette kreative løsninger til resultater.

Velle er godkjent lærebedrift i 12 forskjellige fagbrev, hvorav mekaniske fag som maskinering, produksjonsteknikk, sveisefaget og platearbeider er av disse. Virksomheten har i dag cirka 70 lærlinger tilknyttet sine arenaer.

Velle Utvikling’s produksjonsavdelinger påtar seg i tillegg til plate og sveis, oppdrag innen dreiing og maskinering i alle typer materialer.

- Videre utfører vi laserskjæring, og vi var en av de første i Norge som kjøpte CNC-styrt laserskjæremaskin i Norge. Vi skjærer i mange forskjellige materialer, som blant annet stål, rustfritt stål, aluminium, titan, plast, gummi, tepper, tre, gulvbelegg og gipsplater. Vi påtar oss i tillegg både enkle og komplekse monteringsoppdrag for kunder i mange bransjer. Vi har i de senere årene gjort store investeringer i maskinparken, og har nylig bestilt en større CNC-styrt routerfres tiltenkt fasadeplater i andre materialer enn vi vanligvis jobber med avslutter Rune Gjersøe.

 

For mer informasjon se: www.velle.no og www.lvdscandinavia.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094