23948sdkhjf

Induform med sitt fjerde CMZ dreiesenter

For fjerde gang velger Levangerbedriften Induform AS å satse på CMZ dreiesenter levert av Bergsli Metallmaskiner AS.

 

Induform AS, som ble etablert i 1975, har lang erfaring innen bransjen og arbeider i dag hovedsakelig med oljerelatert industri, ofte med korte leveringsfrister og svært høye kvalitetskrav. For å tilfredsstille sine kunder har bedriften en maskinpark under kontinuerlig fornyelse slik at de til enhver tid disponerer topp moderne maskiner.

 

Fornøyd kunde

Kvalitet i alle ledd, og det å levere til avtalt tid er førsteprioritet for Induform, derfor valgte bedriften nok en gang å investere i ny maskin. Valget falt på en CMZ TD-25-Y-3200 med bakdokke, Y- akse og med Fanuc 32iT iHMI CNC-styring med berøringsskjerm inkludert «manual guide» dialogstyring.

Induform har fra før en CMZ TA-25-Y-1100, CMZ TA-20-YS-640 og CMZ TD-45-Y-3200 maskin som de er veldig fornøyd med.

 

For norske forhold

CMZ er dreiebenker fra Nord-Spania maskinprodusenten har laget maskiner siden 1948, og har dermed med enn 60 års erfaring med produksjon av kvalitetsmaskiner. Ved å tilby maskiner med stor produksjonskapasitet, presisjon og driftssikkerhet er CMZ blitt kjent som en solid leverandør av CNC-dreiesenter i hele Europa.

CMZ TD-25-YS-3200, som er Induform sitt fjerde CMZ dreiesenter, ble installert i mai 2022.

- Vi gratulerer kunde med sin nye maskin, uttaler Snorre Solbakken, daglig leder i Bergsli Metallmaskiner AS.

- Dette er definitivt maskinen for norske forhold. Den egner seg ypperlig for tøffe operasjoner og lange innvendige borstenger. Innebygget spindel gir suveren kraft, topp presisjon og ekstremt gode overflater, sier Solbakken.

 

Dette er maskinen

CMZ TD-25-Y har stangkapasitet på 66 mm med 4000 o/min spindelkapasitet. Standard utstyr på TD-serien er 12.000 o/min og 105 Nm på roterende verktøy.

- Maskinen har 1G akselerasjon i alle akser og roterende verktøyholdere med meget høy stabilitet. Velkjent festeanordning til revolver med god repetisjonsnøyaktighet. Fordelen ved å velge denne kraftige maskinen er at den har innebygget motor i revolver, noe som gir betydelig større kapasitet på roterende verktøy, understreker Solbakken.

Induform har også flere maskiner fra Bergsli i sin maskinpark. Bedriften har tre Hermle 5-akse fresemaskiner og et Emco Millturn dreiesenter

 

For mer informasjon se: www.induform.no og www.bergsli.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125