23948sdkhjf

Fasong Fresing velger Schröder platesaks

Da «enmannsfabrikken» Fasong Fresing skulle investere i ny platesaks falt valget på en Schröder MHSU levert av Kjell Olsen Maskinforretning.

 

Firmaet Fasong Fresing Asbjørn Sæter er et enkeltpersonforetak med hele 25 års erfaring fra bransjen. Firmaet holder til i Industriveien 5 i Heimdal og er en underleverandør til skiltbransjen, men driver i tillegg også med datastyrt gravering og fresing av deler i aluminium og plast, samt vannpolering av deler til bil og motorsykler.

 

Komplett leverandør

Nylig fikk Fasong Fresing installert en Schröder MHSU tre meter platesaks med NC-styrt bakanslag, levert av Kjell Olsen Maskinforretning.

- Det siste året har jeg investert i mye nytt utstyr, og i tillegg denne saksen har jeg fått på plass en Multicam Apex fresemaskin, en Epilog Fusion Pro laser skjære og graveringsmaskin, et Kemppi puls-mig sveiseapparat, en Summa plotter og skjæremaskin, samt en Kaeser Airsenter kompressor, forteller Asbjørn Sæter i Fasong Fresing, og fortsetter:

- De mange nye maskinene gjør så jeg nærmest blir en enmannsfabrikk og gjør meg veldig fleksibel. Dette gjør det mulig for meg å være en komplett leverandør.

 

Allsidig platesaks

Kjell Olsen Maskinforretning, som importerer, selger og tilbyr service på maskiner til platebearbeidende industri, blikkenslager- og isolatørbedrifter, samt andre tynnplatebearbeidende virksomheter, inngikk nylig en samarbeidsavtale med Schröder Group.

- Schröder er en anerkjent maskinprodusent med lang erfaring. De leverer maskiner i kjent tysk kvalitet, og maskinene er svært brukervennlige, med intuitiv programvare, forteller Arne Olsen, daglig leder hos Kjell Olsen Maskinforretning, og fortsetter:

- Motorsaksen MHSU er innstegsmodellen av Schröder sine platesakser. Maskinen vi har levert her hos Fasong Fresing er en tre meter platesaks med NC-styrt bakanslag. Dette er en platesaks som kan benyttes til en rekke ulike oppgaver. Det er viktig for meg å nevne at Schröder i sitt produktsortiment også besitter flere typer maskiner, hvilket betyr at vi i Olsen Maskin kan levere flere typer maskiner tilpasset norske blikkenslagerbedrifter, avslutter Arne Olsen.

 

For mer informasjon se: www.olsenmaskin.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125