23948sdkhjf

iTec tar steget inn i sponfraskillende med STYLE

iTec AS har inngått agentavtale med nederlandske STYLE og deres sponfraskillende CNC-maskiner. Dette skal ifølge produsenten være intuitive maskiner som passer små og mellomstore bedrifter.

 

Det er klart at iTec mener alvor med sitt mål om å bli et førstevalg for industrien når produktporteføljen kompletteres ytterliggere når de innlemmer sponfraskillende inn i verdikjeden.

- Dette er ment som et tilbud til bedrifter som har mindre serier i produksjonen og som ønsker å ta steget inn i sponfraskillende. Vi ser at det er et marked til kunder som ikke skal på de større maskinene, sier produkt- og salgssjef Ståle Ellingsen

 

Enkel bruk

Nederlandske STYLE har eksistert siden 1991. Selskapet er en del av Nivora group konsernet, med blant annet Safran Darley i sin portefølje.

STYLE har både fresemaskiner og dreiebenker i sortimentet. Maskinene har standard 3-akser, men bordfresmodellen kan bygges ut med en fjerde akse dersom det er ønskelig. STYLE kan også levere maskiner utenfor standardmodellene.

Det er programvaren og hvor enkelt grensesnitt på den i bruk som trekkes fram som den store forskjellen mot andre sammenlignbare konkurrenter. Maskinene blir bygget i Nederland på rammeverk fra Taiwan og det brukes komponenter fra velkjente leverandører slik som Fanuc.

 

Godt alternativ

- Vi mener at det er rom for en slik maskin i det norske markedet. Alle skal ikke ha store maskiner. Her får du en maskin som er svært rask og enkel når det kommer til programmering. Solid rammeverk og europeisk byggekvalitet gjør dette til en maskin vi har stor tro på for det norske markedet. Kombinert med salgspersonell som har kunnskapen om denne typen produkt og prosess, gjør at vi blir et godt alternativ i markedet, sier Ellingsen.

 

Store forhåpninger

Produktsjefen trekker også fram at dette er maskiner som kan vokse inn i bedriften og gi god avkastning grunnet prisnivået de ligger på.

- En innstegsmodell til CNC-maskinering kan du gjerne kalle det, sier Ellingsen.

Maskinene er svært kompakte og krever lite fotavtrykk i produksjonshallen, og grunnet den egenutviklede og intuitive programvaren er det kort opplæringstid.

- Det er en velprøvd teknologi både på selve maskinen, men også programvaren. Over 1.000 solgte maskiner viser at dette er maskiner som markedet har tatt godt imot. Selskapsfilosofien til STYLE harmonerer veldig med vår: God service, bra produkt og kvalitet. Vi har store forhåpninger når vi nå går inn i nytt segment for iTec sin del, konkluderer Ellingsen.

 

For mer informasjon se: www.itec.as og www.stylecncmachines.com

Kilde: iTec

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.143