23948sdkhjf

Fastems med versjon 8 av fleksibel palettcontainer

Fastems introduserer versjon 8 av sin fleksible palettcontainer (FPC 8), som gir enkel og utvidbar automatisering for én til tre CNC-fresemaskiner med 400 mm til 1000 mm paletter.

 

FPC 8 inkluderer også den nye FPC-1800, som har plass til 12 til 36 paletter som måler 630 mm til 800 mm i et lite fotavtrykk på 2,4 x 9,2 meter.

Med et bibliotek med hundrevis av ferdiglagde maskingrensesnitt for over 100 merker, integreres FPC 8 med horisontale maskineringssentre og tilbyr verktøymaskinutnyttelse på opptil 85 prosent, korte oppsettider og høy produksjonskapasitet for ubemannet produksjon. Systemet kan utvides til å inkludere opptil to ekstra containere, noe som øker kapasiteten til 24 eller 36 paletter som kjører på to til tre maskiner.

 

Enkelt grensesnitt

FPC 8 styres av Fastems' versjon 8 Manufacturing Management Software (MMS) som tilbyr et nytt og enkelt brukergrensesnitt med dra-og-slipp produksjonsordrer, EasyRoute-funksjon for å bringe nye arbeidsstykker i produksjon på under 60 sekunder, og en avansert automatisk ordregenerator for tilbakevendende bestillinger eller opprettholdelse av et visst lagernivå.

 

Møter behovene

FPC 8 har en valgfri Basic Loading Station (LSB) med paletthøydejustering, spesielt utformet for jobber med forskjellige festehøyder, for å gi personlige arbeidsposisjoner for hver operatør mens arbeidsstykker festes og løses. For systemer med en enkelt festehøyde eller med bare et par brukere, er Fastems standardalternativ Compact Loading Station (LSC) fortsatt et godt valg.

- FPC er et av våre mest populære systemer, noe som ikke er en overraskelse, det er ekstremt kostnadseffektivt og lett å distribuere lineær palettautomatiseringsløsning. Den kan utvides til flere verktøymaskiner for å skalere kapasitet og kjøre ubemannet selv hele helgen, sier Kalle Peltonen, visepresident for palettautomatisering i Fastems, og legger til:

- FPC 8 tilbyr forbedret plasseffektivitet og bedre ergonomi enn noen gang for operatører som jobber på enten maskinvare- eller programvaresiden. Den nye størrelsen, som har plass til 1800 kg nyttelast på en liten plass, sammen med de nye brukervennlige funksjonene, møter behovene mange av våre kunder uttrykker.

 

For mer informasjon om FPC eller automatisering av fresemaskiner, last ned den gratis Fastems-guiden "Hvordan automatisere CNC-fresemaskiner" eller se det gratis webinaret på www.fastems.com/product/fpc

Kilde: Fastems

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109