23948sdkhjf

“Mer BIEMH enn noensinne” 31BIEMH: Fullt fokus på Industri 4.0

1446 utstillere fra 28 land deltar på BIEMH-International Machine-Tool Biennial som holdes 13. til 17. juni i Bilbao, Spania. 46 prosent er utenlandske deltakere fra land som Tyskland, Østerrike, Belgia, Kina, Danmark, Frankrike, India, Italia, Nederland, Portugal, Sveits, Taiwan og Tyrkia.

Etter sektor vil utstillerne være spredt på komponent- og tilbehørsleverandører (28 prosent), maskinering (22 prosent), verktøy (15 prosent), maskineri ved deformasjon (14 prosent), metrologi og CAD-CAM (10 prosent), og automasjon og robotikk (9 prosent). Til dags dato inkluderer messekatalogen mer enn 2200 maskiner, produkter og tjenester, som vil gjøre hallene til Bilbao utstillingssenter til et oppdatert utstillingsvindu for de mest avanserte teknologiske løsningene.

 

Direkte kontakt

Dataene bekrefter gunstige utsikter for denne utgaven, der industrien vil forsterke sin viktige rolle i økonomien; BIEMH vil komme tilbake fra 13. til 17. juni som en strategisk møteplass på toppnivå for revitalisering av den industrielle sfæren, enda mer, gitt kompleksiteten i den nåværende konteksten. Det vil være et B2B-verktøy for direkte kommersiell kontakt, med flere forretningsmuligheter.

 

Internasjonal innkjøperkampanje

Innkjøperkampanjen kjøres for tiden i mer enn 30 land, hvorav Tyskland, Kina, USA, Frankrike, India, Italia, Mexico, Portugal, Storbritannia og Tyrkia er prioriterte. Dessuten, og med et smalere fokus, gjennomføres det også spesielle aksjoner i områdene med høyest industriell konsentrasjon av selskaper i Spania.

Å tiltrekke seg store innkjøpere gjennom «Hosted Buyers’ Program» er et av hovedelementene i BIEMH-besøkskampanjen. Dette programmet inkluderer også forespørsler fra utstillerne selv og er avgjørende for å tiltrekke strategiske aktører av maksimal interesse til Bilbao Exhibition Centre, som kan slutte forretningsmøter med de deltakende firmaene før de reiser til messen.

Parallelt kjøres den generelle besøkskampanjen i mer enn 100 land og er rettet mot fagfolk fra hovedbrukersektorene som eksempelvis bilindustri, luftfart, energi, gass og olje, jernbaner, skipsbygging, metallkonstruksjon, kapitalvarer, stål og ventiler.

 

Andre arrangementer fullfører tilbudet

BeDIGITAL og Addit3D, som vil bli holdt samtidig med BIEMH, vil fullføre omvisningen til Industri 4.0 med de nyeste produktene innen muliggjørende teknologier for digital transformasjon av industrien og et bredt spekter av selskaper fokusert på additiv produksjon.

Begge arrangementene vil ta for seg de store utfordringene innen avansert produksjon for å forbedre industriell konkurranseevne. I sin fjerde utgave vil BeDIGITAL tilby et svært dynamisk møte, kombinerer sitt utstillingsområde og Start Up Village med Innovation Workshops og Digital Talks, som analyserer den siste utviklingen innen avansert digitalisering onsdag 15. juni. På sin side vil Addit3D-International Additive Manufacturing og 3D Fair følge et lignende format i sin sjette utgave, med et program med konferanser, Additive Talks, som finner sted torsdag 16. juni. Dessuten vil BIEMH få selskap av IMIC-Industrial Maintenance Innovation Conference mandag 13. (hel dag) og tirsdag 14. (morgen) og WORKinn, Industrial Employment Forum, 15. og 16.

 

For mer informasjon se HER

Kilde: BIEMH

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

1.703