23948sdkhjf

Norge partnerland på Hannover Messe 2024: Sjelden god mulighet for norske utstillere

Når Norge er partnerland på verdens største industrimesse åpner det for god synlighet for norske utstillere. En rekke fordeler tilbys bedrifter som vil vise seg for potensielle industrikunder fra rundt 160 land. Messen går fra 22. til 26. april 2024 i Hannover, Tyskland.

 

Med Norge som Partnerland i 2024 kan dette bli veldig interessant for mange norske bedrifter, og det er svært gode forutsetninger for å stille ut på messen i år.

 

Hvorfor Hannover Messe?

Hannover Messe er verdens største arena for industrielle aktører, både fra små nisjebedrifter til store konsern. Messen får alltid mye oppmerksomhet fra politikk, næringslivstopper, og ikke minst media. Den er en horisontal messe som dekker alle industrier – her kan man bryte bransjegrenser og komme i kontakt med helt nye målgrupper

 

Hvorfor delta i 2024?

Viktige tyske og internasjonale aktører fra politikk og næringsliv er interessert i å komme i kontakt med norske bedrifter, særlig i lys av energikrisen i Europa og det grønne skiftet.

- Med Norge som partnerland vil de norske deltakerne få enda mer oppmerksomhet, bare websiden får langt over en million klikk.

Det blir minst to norske paviljonger samt mange «speakerslots», og utstiller fra Norge får en spesialpris fra messen og kan i tillegg få refundert opptil 50 prosent av stand-kostnaden gjennom messetilskudd hos Innovasjon Norge.

 

Grønt fokus

Landets tema for 2024, «Norway 2024: Pioneering the Green Industrial Transition», understreker Norges ambisjoner for overgangen til et lavkarbonsamfunn og nøkkelrolle i å utvikle løsninger innenfor sektorer som fornybar energi, karbonnøytral produksjon og anvendelse av grønne og digitale løsninger – alt nødvendig for å transformere industrien og nå netto-null.

 

Stort spenn

Hannover Messe finner sted på Hannover utstillingssenter i Hannover, Tyskland. Det årlige arrangementet inneholder de nyeste produktene og løsningene for produksjon og energisystemer og tiltrekker seg beslutningstakere og industriledere fra hele verden. Valget av et partnerland anerkjenner og fremmer en spesifikk nasjons bidrag til industriell fremgang, så vel som de nåværende forretningsmulighetene det tilbyr.

På Norgespaviljongen i hall 12 demonstrerer norske toppbedrifter produkter og løsninger for energiomstillingen og en bærekraftig industri. Paviljongen er et viktig samlingspunkt for den norske tilstedeværelsen på Hannover Messe og huser utstillere fra energi, prosessindustri, batteri/ladeløsninger, digitalisering og videre. Et nettverksprogram fremmer samarbeid mellom norske og internasjonale virksomheter og gir forretningsmuligheter for utenlandske investorer. Den norsk-tyske energikonferansen 23. april kompletterer programmet.

Selv om den norske paviljongen fokuserer mye på grønn teknologi innenfor energisektorer de fleste fagfelt innen industri og produksjon representert i de ulike hallene, alt fra digitalisering, additiv produksjon, verkstedindustri og transport til materialteknologi, plastproduksjon og automasjon.

Det ventes rundt 4000 utstillere og 130.000 besøkende til årets Hannover Messe.

 

For mer informasjon kontakt Andreas Totzauer, Norsk-Tysk Handelskammer på e-post: at@handelskammer.no Mobil: 413 428 68

Se også: www.hannovermesse.de

Kilde: Hannover Messe

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079