23948sdkhjf

Aarbakke på SMART industri 2022: Stand B02-38

På SMART industri stiller Aarbakke AS på drøyt 150 kvadratmeter med hele fire datterselskaper: Aarbakke Innovation, Arctic Steel, Ignos og Aarbakke Edge.

 

- Med vår visjon «Designing a better tomorrow» vil vårt mål med messedeltakelsen være å vise publikum hvordan våre 25 ingeniører er i stand til å kunne utvikle teknologiløsninger for morgendagen, sier Reid Skjærpe, daglig leder i Aarbakke Innovation og fortsetter:

- Fagfeltene våre spenner over mekanikk, elektronikk, kybernetikk, mekatronikk og hydraulikk. Gjerne komplette løsninger som trekker på flere av våre fagområder. Gjennomføringsevnen ved å «stå i prosjektene» til en endelig løsning er ferdigstilt, er kanskje et av våre viktigste bidrag i en slik prosess.

- Vi arbeider daglig med å «produktifisere» ideer, altså omsette tanker og behov til ferdige produkter og systemer. Dette skjer ved at vi finner løsninger på ulike utfordringer og setter det hele i en sammenheng som lar seg produsere og fungere som et fullt operativt og kommersielt produkt. Samfunnet vårt har, og vil fortsatt ha, stort behov for at ideer blir til løsninger. Der skal Aarbakke Innovation fortsatt spille en viktig rolle. Besøk oss gjerne på standen vår for en prat, inviterer Reid Skjærpe.

 

Smart fabrikk

Ignos er et selskap som skal levere Smart Factory-produkter og programvare til en industri som er på full fart inn den 4. industrielle revolusjonen.

- Vi kjører demo av Ignos applikasjoner med live data fra Aarbakke og demo av Ignos dataanalyse, forteller Svein Bø, daglig leder i Ignos AS. Med seg har han Rolf Thu, teknisk ansvarlig og Øyvind Opstad, markedsansvarlig.

I tillegg til å delta på stand vil Rolf Thu fra Ignos holde foredraget «Den lærende fabrikken» sammen med John Markus Lervik fra Cognite.

 

Selger stål

Arctic Steel er en uavhengig leverandør av stål og andre materialer til industri og prosjekter som holder til på Bryne, og er en del av Aarbakke-familien. På messen stiller selskapet med to av sine salgsrepresentanter; Henning Lende og Camilla K Hagland.

- Vi vil presentere oss som en aktuell aktør på det norske stålmarkedet. Vi satser stort og har opprettet en egen avdeling internt i Aarbakke, Arctic Steel, som står for innkjøp og salg av råmateriale til kunder både i innland og utland, forklarer Camilla K Hagland, selger i Arctic Steel.

Det siste året har selskapet økt fra en til fire selgere som daglig jobber mot kunder i mange ulike bransjer.

- Vi leverer til store og små prosjekter og kan levere både bolt, rør og plater. Vi har fordel av å være en del av en større maskineringsbedrift og får tilgang til innkjøp i stor skala. Denne tilknytningen gjør også at vi kan levere flere tilleggstjenester som honing, boring, kapping, prefab og andre relevante tjenester som NDT, sertifikat og dokumentasjon, sier Hagland.

 

Bærekraftige verktøy

- Vi vil vise frem litt av sortimentet vi kan lage av både spesial verktøy og re-slipte verktøy. Vi vil fortelle om bærekraftsatsingen i forhold til gjenbruk av verktøy, og om den økonomiske besparelsen både av og å bruke spesialverktøy og re-slip av brukte verktøy, uttaler Ola Sirevåg, salgsingeniør spesialverktøy i Aarbakke Edge.

 

For mer informasjon se: www.aarbakke.no og www.arcticsteel.no og www.ignos.no og www.aarbakkeinnovation.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109