23948sdkhjf

iTec med to stands på SMART industri: Stand B01-20 og A1-30

iTec AS tar steget ut og viser seg frem på to ulike stands under SMART industri 2022. Den ene standen blir å se med skjære og sveiseteknologi i hall A, den andre med presentasjon av maskiner i hall B.

 

Maskinregisteret møter messeklare iTec i Larvik, der mye av maskiner og utstyr gjøres klart for SMART industri på Lillestrøm i mai. Valget om å stille ut i to ulike haller falt naturlig.

- Vi har et stort spenn av teknologi, maskiner og utstyr som vi velger å synliggjøre på disse to standene, forklarer Ståle Ellingsen, produktansvarlig hos iTec AS.

 

Mye å vise frem

iTec har en rekke agenturer, blant annet Messer Cutting Systems, HGG, Bystronic, Pema, Timesavers, Resato, Davi, Swift Cut, Unison, Spectron, Kjellberg og Hypertherm. I tillegg er det et par nye agenturer som vil bli vist.

- Vi vil vise hele bredden til iTec, vår solide kompetanse og hele spekteret av løsninger vi har. Fra håndholdt sveiseteknologi, maskiner for skjæring og forming til store automatiserte sveiseløsninger. Vi gleder oss til å vise frem sveisebord fra polske GPPH (GRUPA), og det nye franske agenturet innen sveis og plasma; GYS. Vi har store forventinger til GYS og hva det kan bidra med til det norske markedet. Vårt mål med messen er å vise hele bredden iTec har, vi er veldig mye mer enn bare skjæremaskiner, sier Kurt André Høyessen, kommunikasjon og markedsansvarlig hos iTec AS.

 

«Bærekraftig» utstilling

Mens standen i hall A blir fysisk demonstrasjon med et lite skjærebord og mye sveise- og plasmautstyr fra GYS, blir det en mer virtuell stand av maskiner i hall B.

- Vi har sett litt på tallenes tale og det er ikke så bærekraftig å flytte maskiner gjennom Europa for å stille ut tre dager på messe i Norge. Hadde alt klaffet og det var maskiner på vei til kunde, så kunne de for så vidt hatt en stopp på messen, før levering til kunden, men det er ikke tilfelle for flesteparten av våre agenturer, og husk på at mange av våre maskinleveranser er skreddersydde og relativt store løsninger som krever mye areal.

- Det handler også om vår profil som selskap, vi skal være mulighetsøkende i vårt mål om å bli et førstevalg. Digital stand er et grep for å forsterke vår profil som fremoverlente, men også for å synliggjøre den digitaliseringen som kommer inn i industrien, forteller Ellingsen.

I praksis vil det si at standen dekoreres med bilder av kundeleveranser og andre visuelle måter å presentere teknologien på.

- Vi har ikke gjort noe eksakt regnestykke, men i disse tider, der miljøfokus er stort, transportkostnadene høye og leveringstidene lange, så er det store besparelser for både miljøfotavtrykket og våre kostnader. Samtidig håper vi selvfølgelig at det å gjøre vår stand mer digital vil gjøre at vi skiller oss litt ut også, konkluderer Ellingsen.

For mer informasjon se: SMART industri og www.itec.as

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063