23948sdkhjf

iWave: 3-i-1-nyhet fra Fronius

Med iWave introduserer Fronius våren 2022 en intelligent, høyteknologisk apparatserie på markedet. Denne serien skal sette nye standarder når det gjelder kvalitet, fleksibilitet og tilkobling.

 

Med iWave TIG-strømkildene kan man, ifølge produsenten, få perfekte sveisesømmer på alle sveisbare materialer. I tillegg har de multiprosessevne og et omfattende utvalg innovative løsninger innbakt. Den modulære systemoppbygningen skal garantere skreddersydde løsninger for ethvert behov – både for nå og fremtiden.

 

«Perfekt» valg

Fronius utviklet iWave for høyeste TIG-sveisekvalitet og perfekte resultater på mange ulike typer metaller. Det innovative alternativet CycleTIG sørger for maksimal kontroll over lysbuen og målrettet varmetilførsel. Forbedret tenningskontroll og intuitiv betjeningskomfort hører også med til høydepunktene. Om det gjelder trykkbeholder, rørledninger eller de høyeste krav innen medisinteknologi og matproduksjon – overalt hvor man skal unngå porer og misfarging er iWave, ifølge Fronius, det perfekte valget. Apparatserien er nå tilgjengelige i effektklassene 190 A til 500 A.

 

Universell løsning

Multiprosessevnen er viktig når sveisehverdagen består av varierte oppgaver. Den nye iWave stråler her med sin finslepne TIG-teknologi og egner seg til elektrodesveising, til og med med cellulose-elektroder. Alternativet multiprosess PRO kan brukes ubegrenset på alle MIG/MAG-prosesser fra effektklassen på 300 A. Det gjør iWave til et allsidig apparat for alle sveiseprosesser.

 

Fleksibel, individuell og fremtidssikker

- Når det gjelder iWave betyr fleksibilitet at hver kunde kan velge mellom et mangfold av sveisepakker som kan settes sammen etter nøyaktig de funksjonene som kunden faktisk trenger. I tillegg kan kunden også føle seg trygg på at funksjonsomfanget også i fremtiden kan utvides etter behov, understreker Manuel Rumpl, Head of Strategic Productmanagement hos Fronius International.

iWave begynner med standard-TIG- eller standard-MIG/MAG-bruk og gir full tilgang til det omfattende Fronius-tilbudet. Dette inkluderer også sveisepakkene Cold Metal Transfer (CMT), Pulse Multi Control (PMC) og Low Spatter Control (LSC).

 

Som standard med Bluetooth, WLAN og NFC

iWave støtter de viktigste kommunikasjonsstandardene og er forberedt for Industri 4.0. Moderne, trådløse forbindelser gir sveiseren større spillerom og sikkerhet. Slik kan sveiseren få utnyttet sitt fulle potensial. Periferienheter, som fjernkontroll eller den høyteknologiske sveisehjelmen Vizor Connect, kan kobles trådløst til via Bluetooth. Kommunikasjonen med andre enheter i samme nettverk foregår via WLAN. Også andre digitale fordeler som den sentrale brukeradministrasjonen, sanntidsoverføring av data samt raske oppdateringer kan på denne måten utnyttes optimalt.

 

Energieffektiv og med lang levetid

Med iWave-apparatserien har Fronius ikke spart på noe og kombinert ressurssparende kunnskap og bærekraftig design. Som første TIG-strømkilde på markedet tilbyr den visning og analyse av Real Energy (kJ). I tillegg sørger Power Factor Correction (PFC) for effektiv energiutnyttelse og systemets tomgangseffekt ligger alltid under 50 Watt.

Før et sveisesystem forlater Fronius-fabrikken, må det gjennomgå tallrike belastnings- og kvalitetstester. Disse går langt utover standardkravene og er med på å sikre den lange levetiden. Skulle det oppstå behov for service, kan de viktigste komponentene enkelt byttes takket være den servicevennlige konstruksjonen.

 

For mer informasjon se: www.fronius.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094