23948sdkhjf

United Grinding Group hedret med UX Design Awards 2022

En banebrytende produktinnovasjon fra United Grinding Group kalt C.O.R.E. - Customer Oriented Revolution - imponerte ekspertjuryen ved UX Design Awards. Den fortjente en "spesiell omtale" for enestående bruker- og kundeopplevelse.

 

United Grinding Group er en av verdens ledende produsenter av presisjonsmaskiner for sliping, erodering, laser, måling og kombinasjonsbearbeiding. Den nye C.O.R.E. -teknologien setter nye milepæler i driften av verktøymaskiner. Dette ble bekreftet av juryen til UX Design Awards 2022, som hedret det innovative maskininteraksjonskonseptet for sin enestående bruker- og kundeopplevelse.

 

Tildelt "Spesiell omtale"

UX Design Awards er den globale konkurransen for fremragende brukeropplevelser, delt ut av International Design Center Berlin (IDZ). I kategorien «Produkt», fikk C.O.R.E. en «Special Mention», brukt av juryen for å fremheve bemerkelsesverdige individuelle egenskaper ved nominerte prosjekter. I sin vurdering la jurymedlem Tapani Jokinen vekt på det tiltalende designet samt den enkle og intuitive operasjonen: - Funksjonaliteten til C.O.R.E. matcher perfekt sin fysiske form, og produktet er en klar UX-forbedring for fremtidige generasjoner maskinoperatører. Multi-berøring-grensesnittet er enkelt å lære og kan brukes på samme måte som en berøringsskjerm eller nettbrett. Designet er tidløst, de fysiske knappene er redusert til et minimum, og alle aspekter av driften er fokusert på skjermen. Tapani Jokinen er designkonsulent, strategisk og økodesign-entreprenør hos Fraunhofer IZM og eier av TJ-Design.

 

Merverdi i brukeropplevelsen

Prisen er en sterk bekreftelse på kursen valgt av Christoph Plüss, CTO i United Grinding Group, og hans team. Under utviklingen av C.O.R.E. var et klart mål å skape et intuitivt og fremtidsrettet driftskonsept.

- Det var viktig for oss at den nye driftstilnærmingen appellerer til alle generasjoner av brukere. Vi har derfor orientert oss mot de driftskonseptene som nå er mye brukt i forbrukerelektronikk i dag og som praktisk talt alle kjenner fra hverdagen. Det er derfor vi satset på en 24-tommers multi-berørings-skjerm på det nye CORE-panelet som kan betjenes via "peke" og "dra" som en smarttelefon. Vi har i stor grad unnlatt knapper. Grensesnittet ligner appoversikten på en smarttelefon, og ikoner som kan tilpasses individuelt, forteller Plüss og fortsetter:

- Fokuset under utviklingen var også på det innebygde frontkameraet, som tillater videosamtaler med vårt kundeserviceteam direkte på panelet, og chat-funksjonen, sier Plüss, og legger til:

- Men også enkel RFID-brikkebasert tilgang til lagrede rolleprofiler. Eller muligheten til å bruke United Grinding Digital Solutions produkter som Remote Service, Service Monitor eller Production Monitor, direkte på panelet.

 

For mer informasjon se: www.grinding.ch

Kilde: United Grinding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.172