23948sdkhjf

LTS Maskin eksklusiv forhandler av Bernardo

LTS Maskin har siden 2020 vært den største forhandler av Bernardo maskiner i Norge. - Vi har hatt et godt og økende salg av Bernardo maskiner, og i 2022/2023 har vi blitt den eksklusive forhandleren i Norge, forteller Ruben Solberg, daglig leder i LTS Maskin AS.

 

- I 2023 har vårt salg i Norge av Bernardo vært høyere enn både den danske og svenske forhandleren kombinert. Det er vi veldig stolte av, sier Solberg.

 

Bredt utvalg

Bernardo er en totalleverandør av verktøymaskiner til metall og tre. Selskapet er fra byen Linz i Østerrike, hvor de har et 1200m2 showrom og 7200m2 lager.

- Bernardo har et veldig stort utvalg av manuelle dreiebenker, fresemaskiner, boremaskiner, sager og platemaskiner. De fleste maskiner har utvalg helt fra hobbymaskiner til industri, forklarer Solberg.

Til eksempel leveres dreiebenker helt fra små bordmodeller og opp til dreiebenk med ø2000mm sving og 8000mm mellom senterspisser. Maskiner importeres fra Kina, Taiwan, Tyrkia, Italia, Nederland, med mer. Alt tas inn til Bernardos lager i Østerrike for kontroll. Bernardo-maskiner har også jevnlig blitt sjekket av TÜV Austria Services Gmbh siden 2010, for å sikre at maskiner ivaretar sikkerheten til brukeren i henhold til CE-reglementet.

 

For mer informasjon se: www.ltsmaskin.no og www.bernardo.at

Kilde: LTS Maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11