23948sdkhjf

Netland sikrer kapasitet med ny Mazak

Netland AS er et maskineringsfirma som holder til på Klepp Stasjon og har vært her siden våren 2011. Jær-bedriften, som har erfaring med maskinering i alle typer materialer, har nylig investert i en stor Mazak Integrex i-450H.

 

Netland driver hovedsakelig med produksjon av maskinerte deler til offshore og landbasert industri i både små og store serier. Kvalitet er viktig og for daglig leder Svein Ove Netland er det enkelt:

- Vi leverer kvalitet i alle ledd av produksjonen. Vi gjør alt for å imøtekomme hvert prosjekts spesifikke behov og gjennom åpen kommunikasjon og tett dialog med våre kunder, skaper vi trygghet, bedyrer bedriftslederen.

Med over 30 års erfaring fra bransjen vet Svein Ove hva som kreves for å tilby deler med topp kvalitet.

- Vi jobber i henhold til kvalitetssystem ISO 9001. Med gode rutiner sikrer vi riktige deler til avtalt tid. Kvalitet og bekreftet leveringstid er alltid vår første prioritet.

 

Ny maskin nye muligheter

Siden oppstarten har Netland, i tillegg til et par mindre CNC-maskiner, satset tungt på en Mazak Integrex 50, men den begynner å dra på årene.

- Denne maskinen leverer fremdeles upåklagelig presise deler, men alderen tatt i betraktning blir jeg litt sårbar hvis noe uforutsett skulle oppstå, forteller Svein Ove og fortsetter:

- I dialog med maskinforhandler Reidar Kverneland, hos Ravema, fant vi ut at for vårt kundesegment vil en Mazak Integrex i-450H x 2500 være et godt valg. Det er en kraftig 5-aksemaskin som vil gi økt fleksibilitet og nye kundemuligheter sammenlignet med det vi har jobbet med til nå.

 

Maskinløsningen

Den nye maskinen er fleksibel og effektiv. Emnelengde opp til 2,5 meter, der man har full dreie og fresemulighet, 5-akse fresing om det ønskes.

Maskinen er utstyrt med automatisk brille og bakdokke, for de lange og komplekse jobbene.

Et stort verktøymagasin gir vesentlig kortere omstillingstid. Videre er maskinen utstyrt med Cromar serie IV (stealth tank) sponhåndtering og 70 bar kjølevæskeanlegg, som er godt egnet for alle typer materialer og spon, ikke minst dynamisk fresing.

Maskinen har det nye Mazatrol Smooth Ai styresystemet med stor prosessor kraft og gode programmeringsmuligheter.

- Nå, etter noen måneders god erfaring med den nye maskinen har vi mye å gjøre, så nå har vi ansatt en ny CNC-operatør til å styrke teamet vårt, sier Svein Ove med et smil.

 

For mer informasjon se: www.netland.as og www.ravema.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.437