23948sdkhjf

Sylinderakutten med ny DoALL-sag fra Saghuset Hesselberg

Det mekaniske verkstedet Sylinderakutten AS har hovedfokus på hydrauliske sylindre. Da deres trofaste sag av merket DoALL sa takk for seg etter mer enn 20 års drift, måtte problemet løses raskt. Saghuset Hesselberg ble kontaktet, og nå er ny, moderne sag av samme merke på plass.

Sylinderakutten AS lager og reparerer hydrauliske sylindere. Pakningsskift, nye stempelstenger og produksjon av deler til sylindre er noe av det bedriften utfører. 
- Vi får levert emner på seks meter som råmateriale. Vi kapper og tilpasser råmaterialet til den lengden vi trenger, og så lager vi det kunden skal ha reparert, forklarer Daniel Ribbing, daglig leder hos Sylinderakutten AS, og fortsetter:
- Kapping av materialer er noe av det første vi gjør, og det er viktig at dette er lett og enkelt å få gjort. Da vår gamle sag, av merket DoALL, fikk problemer med sitt datakort, og ikke ville mer etter over 20 år i tjeneste, stod vi ovenfor et stort problem. Kappsagen, som er absolutt nødvendig for oss, var ødelagt og vi trengte raskt å få denne erstattet med en ny, sier Ribbing.

Hadde lånesag i ventetiden
- Vi var jo svært fornøyde med vår gamle DoALL, så det føltes naturlig å ringe Saghuset Hesselberg og sjekke hva de kunne tilby. Vi tok kontakt med Jarl Hesselberg i Saghuset Hesselberg, og heldigvis for oss hadde de nettopp fått inn en brukt sag som vi kunne låne i påventa av en ny, forteller Ribbing, og legger til:
- Lånesaga kom på plass i løpet av svært kort tid, og vi kom i gang og fikk kappet igjen. Dette var kundeservice på høyt nivå. Vi var, som jeg har nevnt, veldig godt fornøyd med vår gamle traver, så da Jarl foreslo en sag som på mange måter er storebroren til vår gamle sag, var vi lett å overtale. Bare uker senere kom den nye sagen til oss, og den er i likhet med vår forrige sag svært brukervennlig, understreker Daniel Ribbing.

Sagen har «alt»
Sagen er av merket DoALL C-420NC, og er helautomatisk med kapasitet på Ø 420mm. Den ble levert standard med alt tilgjengelig utstyr som hydraulisk bladstramming, frekvensstyrt sagbladhastighet, arbeidslys, buntstikker og motorisert sponbørste. Videre har sagen hydraulisk spontransportør, to meter rullebord, NC-styring, spyleslange, splittet frontstikke og dobbelt tilbaketrukne stikker på hentevogge. 
- Kort sagt har denne sagen alt man kan ønske seg, og vi gleder oss både over at den nye sagen er på plass og den veldig gode servicen vi har fått fra Saghuset, avslutter Daniel Ribbing.

Les mer på www.sylinderakutten.no og www.saghuset.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094