23948sdkhjf

iTec på BlechExpo i Stuttgart

Etter en lang periode med restriksjoner på reise ble det igjen mulighet for å kunne arrangere messe med besøkende i Europa. Første gode mulighet for å kunne se hva som skjer og hvilke nyheter som har kommet i løpet av de siste to årene ble for iTec BlechExpo i Stuttgart.

 

Derfor var det gledelig for iTec å kunne reise til Tyskland og besøke produsenter. Samtidig en god mulighet til å få oversikt på hva som beveger seg av nyheter og tilbydere. Det handler om å følge med i utviklingen, men også skape gode relasjoner med maskinprodusenter og kunder.

- Det er viktig for oss i iTec å møte eksisterende og eventuelle nye produsenter. Denne messen i Stuttgart var den første gode muligheten innen den type av maskiner vi leverer. Det er veldig viktig for oss i iTec å være oppdatert. Det gjelder både egne merker, men også hva andre har av nyheter. Da muligheten dukket opp var det ikke noe å lure på, sier produkt- og salgssjef Ståle Ellingsen.

 

Kunder ble med

Det som i utgangspunktet var tenkt som en intern tur, der salgsteamet skulle ned for å besøke messe og leverandører, ble etter hvert en reise med flere kunder som gjerne ville med. Første stopp på turen ble Messer sin fabrikk i Groß Umstadt. En spennende omvisning inne på fabrikken der det også ble vist fram noen nyheter som den tyske giganten jobber med. Deretter gikk ferden ned til Stuttgart og et todagers besøk på BlechExpo-messen.

-  Vi er veldig glade for at store aktører innen Subsea, olje og gass, samt potensielle kunder i nye segmenter, ønsket å bli med på denne turen.

- Det ble en nyttig tur med gode faglige diskusjoner kombinert med gode besøk, både hos Messer, men også hos våre produsenter som var til stede der. Skal vi være en god samarbeidspartner for våre kunder, nye og eksisterende må vi følge med og være oppdatert. Nå fikk vi muligheten og det er vi glade for, sier Ellingsen.

 

Spennende tider

Det er en spennende tid framover. Det skjer mye både når det gjelder nye satsinger, men også hvordan automatisering stadig blir en mer sentral del i produksjonen. iTec har som leverandør en klar ambisjon om å være en aktør som skal bidra til dette. Det handler om å skape gode forutsetninger for egen del, men også for sine kunder. Det å skape fora for diskusjon, deling av erfaring og tanker blir derfor en viktig del ved siden av det å levere maskiner, service og kompetanse.

- Vi skal være en samarbeidspartner for våre kunder. Ikke kun på maskiner, men også bidra til å skape gode nettverk i industrien, være med på å skape entusiasme og relasjoner. Sammen skal vi sørge for at produksjonen blir og vokser ytterligere i Norge. Et bidrag er å skape arenaer for deling av kunnskap og informasjon. Dette var i så måte en veldig god start på dette, sier fungerende daglig leder i iTec, Ole Pavljuk.

Turen ga også gode innspill og ideer til hvordan utformingen av iTec sin stand og deltakelse på SMART industri i mai neste år skal gjennomføres.

- Et annet mål for messebesøket for oss var å se hvordan aktørene løste sin utforming og tilstedeværelse på sin tildelte plass i messehallene. Det å få inntrykk og inspirasjon og ta med seg dette til vår egen stand, som vi planlegger til neste års SMART industri messe, var svært nyttig, sier kommunikasjons- og markedsansvarlig i iTec, Kurt André Høyessen.

Kilde: iTec

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094