23948sdkhjf

Fornøyd med EMO Milano 2021

På EMO Milano 2021 ble det lansert verktøymaskiner, roboter og automasjonssystemer i den nye post-pandemiske æraen. Til tross for færre utstillere og besøkende enn forrige gang er arrangøren fornøyd, og kaller messen en suksess.

EMO Milano 2021, verdensmessen dedikert til metallbearbeidingssektoren ble holdt på messesenteret i fieramilano Rho 4. til 9. oktober.
Messen, som er markedsført av CECIMO, European Association of Machine Tool Industries, og organisert av de operative strukturene til UCIMU-Sistemi Per Produrre, registrerte den italienske foreningen for verktøymaskiner, roboter og automatiseringssystemer, mer enn 60.000 besøkende fra 91 land. Til sammenligning med forrige gang EMO ble arrangert i Milano, i 2015, var det 155.000 besøkende fra 120 land.

Italia attraktivt
Luigi Galdabini , generalkommissær for EMO Milano 2021, uttalte: 
- Utstillingsdataene bekrefter verdien av arrangementet, ansett som referanse for den verdensomspennende produksjonsindustrien av verktøymaskiner, roboter og automasjonssystemer.
- I et så komplisert, historisk øyeblikk, der folkehelsekrisen ennå ikke er helt over – fortsatte Luigi Galdabini – viste EMO sin betydning, og trakk alle de operatørene til Milano, som kunne ha grønt lys til å reise fra opprinnelseslandene. Dessuten beviser deltakelsen fra operatørene, som ikke bare kommer fra Europa, også Italias attraktivitet, ansett som et av de mest interessante og lovende markedene, samt et ledende produksjonsland i sektoren.

Fornøyde deltakere
Alfredo Mariotti , direktør for utstillingen, påpekte: 
- Et stort antall utstillere har uttrykt sin fulle tilfredshet med resultatene som er oppnådd i løpet av disse seks utstillingsdagene. «Kvalifiserte og svært motiverte besøkende», «En behørig organisert messe i alle detaljer og ikke minst de som er knyttet til sikkerhet»: dette er de vanligste uttrykkene for takknemlighet mottatt både fra vanlige utstillere av verdens metallbearbeidingsmesse og fra selskaper som ikke hadde spesielle, tidligere deltakelseserfaringer.
- Arbeidet utført av EMO-teamet har blitt verdsatt av italienske og utenlandske operatører, som også uttrykte sin tilfredshet på sosiale medier, og dermed støttet tillitsklimaet som kjennetegner sektoren og betraktet Milano 2021 som begivenhet som lanserer post-pandemien, konkluderte Mariotti.
Til tross for mobilitetsbegrensningene som fortsatt er i kraft, bekreftet Milano sin internasjonale karakter selv ved denne anledningen. Utenlandske utstillere sto for 60 prosent av totalen, mens utenlandske besøkende utgjorde 30 prosent av det totale antallet .
Mens antall utstillere i år var på 700 var det 1600 i 2015. Også utstillingsareal ble redusert fra 120.000 i 2015 til 100.000 kvadratmeter i 2021.
Ved siden av teknologitilbudet inneholdt EMO Milano 2021 en rekke sideinitiativer, som EMO Digital, utstillingsområdet fokusert på digitale teknologier; EMO Additive Manufacturing, dedikert til et av de mest lovende feltene innen produksjon; EMO Start-Up, som ga en oversikt over nye bedrifter som jobber med utvikling av produkter og prosjekter relatert til verden av produksjonssystemer og metallbearbeiding.

Den neste utgaven av EMO Milano finner sted i oktober 2027.


For mer informasjon se: www.emo-milano.com

Kilde: EMO Milano

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.206