23948sdkhjf

Ny WFL M20 Millturn på EMO

WFL byr på ny design, men også teknisk mangfold med den nye dreieboremaskinen M20 Millturn som ble vist på EMO 2021. Maskinen har blitt utviklet betydelig de siste årene og bringer flere innovasjoner med seg. 

Den østerrikske verktøymaskinprodusenten presenterer M20 som ekstremt dynamisk, kraftig og fremfor alt smart. Maskinen er egnet for bearbeiding av emner opp til Ø 500 mm og er utstyrt med en kraftig dreiespindel på 44 (32) kW samt en kraftig 20 kW freseenhet med 20.000 o/min. Videre kan maskinen utstyres med et overvåkingssystem for motorspindelen som registrerer temperatur- og vibrasjonsverdier og videresender innsamlede data til eksterne systemer om nødvendig.

Fleksibel maskin
«Smart maskinering» er kjernen i de teknologiske innovasjonene til WFL, som, ifølge produsenten, sørger for triumf i Millturn -arenaen takket være tannhjul, B-aksesving eller ikke-sirkulær dreiing. Utvalget av applikasjoner som dekkes av M20 er nesten uendelig, og er i stand til å utføre krevende og komplekse maskineringsoppgaver som finnes i hvilken som helst industri. Takket være den fleksibiliteten, er maskinen også ideell for leieprodusenter.

Fokus på design
Et spesielt høydepunkt er maskinens innovative design. M20 Millturn er preget av rettlinjete former, minimalistisk design og optimal ergonomi. Dørene og vinduene er laget av glass og har en integrert visning av ytelsesdata samt integrert tilgang til verktøymagasinet. Millturn-maskinenes friske utseende støttes ytterligere av den lyse fargen. En praktisk og brukervennlig betjening avrunder den unike utformingen.

Utvalg av prosesser
M20 kan utføre mange prosesser, eksempelvis dreiing, boring, fresing, prosessmåling, dreiefresing, 5-akset fresing, B-aksedreiing, forming av eksterne gir-tenner, ulike metoder å bearbeide tannhjul på, dyphullboring, kamakselfresing, fresing av veivakseltapper, og innvendig dreiing.
Maskinen utfører 6-sidig bearbeiding med motspindel samt to B-aksesystemer i en maskin for samtidig B-aksedreiing.
Maskinen kan leveres som en komplett produksjonscelle med stangmater, robot, portallaster eller integrert lasting og lossing uten høy portal. M20 har 1000 mm senterdistanse og 500 mm sving over vange. Verktøymagasinet rommer 80 verktøy og maskinene leveres med Sinumerik 840D sl styring fra Siemens.

For mer informasjon se: www.wfl.at

Kilde: WFL

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156