23948sdkhjf

ANCA på EMO

Når skjæreverktøyindustrien beveger seg mot mer komplekse geometrier og vekk fra standardverktøy, trenger produsentene å finne nye løsninger. ANCA viste frem teknologi, programvare og automatisering på EMO som gjør det mulig for kunder å designe og slipe flere verktøytyper i en batch, noe som gjør spesialverktøy til en mer lønnsom strategi.

Det er stor interesse for automatisering og Industri 4.0. Det som er nytt hos ANCA er det maskinprodusenten kaller AIMS, eller "ANCA Integrated Manufacturing System". Det er den overordnede plattformen for programvare og maskinvare hos ANCA. Øverst er en pakke med administrasjonsprogramvare, og under er all nødvendig maskinvare å slipe, måle og bearbeide komplekse skjæreverktøy.

Automatisk lasermerking
ANCA viste frem sitt nye AutoMarkX lasermerkesystem på messen. Det skal bidra til å oppnå større effektivitet og reduksjon i enkle manuelle oppgaver. Kompatibel med ANCAs fleksible programvarepakke, laster AutoMarkX automatisk verktøy direkte fra slipemaskinpaletter som skal lasermerkes. ANCAs egen teknologi er designet for integrering med AIMS (ANCA Integrated Manufacturing System), for automatisk å motta og sende paller ved hjelp av en AMR (Autonomous Mobile Robot) mens tilkobling til AIMS Server gir dataene som skal merkes på verktøyene.

For mer informasjon se: https://machines.anca.com 

Kilde: Anca

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.096