23948sdkhjf

Bedre avtrekk i verkstedet

BOFA International, en global leder innen mobil røyk- og partikkelutvinningsteknologi, har lansert sin nyste generasjons intelligente operativsystem: iQ2.

Flere års design og produksjon av avtrekks- og filtreringssystemer for en rekke bransjer, har gitt BOFA erfaring og ekspertise for å sikre at deres produktløsninger er de beste tilgjengelige på markedet. 

Innovativ innen avsug
BOFA er en av verdens ledende i produksjon av avtrekksenheter. Deres forståelse av industrielle prosesser og applikasjoner gjenspeiles i design- og produksjonsprosedyrene som brukes i deres utvalg av standard, innebygde og patenterte filtre. Filtreringssystemene er designet for å følge utslippsstandarder, optimalisere produktivitet og senke brukskostnader. 
Da BOFAs intelligente operativsystem (iQ) ble lansert i 2012, revolusjonerte det måten røykutsugningsdata ble fanget opp og brukt innen industrielt røyk- og støvavsug. Plattformen introduserte kontrollnivåer som ikke er sett før, med innovasjoner som fjerndiagnostikk og uavhengig filterstatusovervåking som førte til forbedret ekstraksjonseffektivitet og reduserte risikoen for ikke-planlagt nedetid.

Omvendt luftstrømteknologi
BOFA-systemene sørger for at farlig røyk og støv blir fanget opp og filtrert ut før rengjort luft resirkuleres tilbake til produksjonsmiljøet. Uansett bransje, det finnes et system som passer ethvert ekstraksjonsbehov.
Luftteknologifunksjonen med omvendt strømming forårsaker et fall i hastighet og endring av luftretningen. Større partikler faller ut av luftstrømmen og inn i oppsamlingskammeret. Med færre partikler som kommer inn i selve filteret, øker filterets levetid betydelig. Forurenset luft som kommer inn i utfallskammeret trekkes vertikalt gjennom filtrene.

Intelligent operativsystem
Det patentbeskyttede prisbelønte intelligente operativsystem (iQ) fungerer på to forskjellige nivåer; operatører drar nytte av enkel betjening og klarhet i sanntidsinformasjon, og systemet gir en buffer for analytiske data, slik at brukerne kan laste ned ytelse og driftsparametere for evalueringsformål. Viktigst av alt, minimerer det potensialet for kostbare avbrudd i produksjonen forårsaket av uforutsette filterendringer.

Det nye iQ2
Plattformen, tilgjengelig på BOFAs AD Oracle laserindustrisystem, har en rekke funksjonalitetsforbedringer og innovasjoner, inkludert utvidede datalogger ombord og visualisering av systemtilstand i sanntid. Det nye iQ2 støtter også et brukergrensesnitt i fargeberøringsskjerm, smart alarmkonfigurasjon og eksterne systemoppgraderinger.

iQ2-innovasjonene
iQ2 gir visuell oversikt over systemstatus i sanntid, gjennom et display som viser trykkstrømmer og individuell filterytelse. Dette hjelper brukeren med å guide filterutvekslingsplaner for å opprettholde optimal oppetid.
Inntil 12 måneders data ombord for bedre analyser som dekker filterprofil og diagnostikk, som hjelper til med å informere produksjonsplaner og planlagt vedlikehold.
Eksterne USB-konfigurasjonsoppdateringer som muliggjør felles systemdistribusjon på flere nettsteder. iQ2 har ny berøringsskjerm i farger med flerspråklig funksjon og SmartNAV-oppsett og ikoner for praktisk tilstandsovervåking og filterkontroller.
Det er konfigurerbar alarmhåndtering, som muliggjør gruppering av varsler og integrering med eksisterende fabrikkprosesser.
AD Oracle iQ2 har filtrering i tre trinn for å sikre at ren luft opprettholdes på arbeidsplassen. Denne består av et patentert DeepPleat DUO forfilter for å fjerne større partikler; et HEPA -filter for å fjerne 99,997% av partiklene med en størrelse på 0,3 mikron; og avansert karbonfilterteknologi for sikker fangst og fjerning av farlige røyk.

For mer informasjon se: www.alvoen.no

Kilde: Alvøen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
80 på Robotek-seminar
Katapulten på Raufoss tilbyr ekspertise innen 5-akse-maskinering
Seco Tools med X-Head utskiftbare fresehoder
Høye energikostnader holder igjen eller øker materialprisene?
Ny CoroMilll MF80 for høyeffektiv plan- og skulderfresing
Seco Tools High Feed fres for vanskelige materialer
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.145