23948sdkhjf

Epilog Laser med ny Fusion Edge-serie

Epilog har kombinert den nyeste teknologien og funksjonene i Fusion Edge. Maskinen har, ifølge produsenten, graveringsteknologi av høyeste kvalitet, innlemmet i et liten maskin. Det gjør at kundene får den nyeste teknologien samlet i et transportabelt format.

 

Alvøen AS leverer maskiner for plateskjæring og permanent merking, samt stort utvalg av skiltemner, skiltplater og skiltsystemer. Bedriften har siden starten i 1985 levert over 3400 CNC freseanlegg, graveringsmaskiner og lasersystemer til kunder innen skiltbransjen, trebransjen samt generell industri.

Alvøen AS er leverandør av Epilog lasermaskiner i Norge. Epilog er basert i USA og er en av de få store produsentene av flatbord lasermerkere på verdensmarkedet.

 

Fusion Edge 12 – kompakt og effektiv

Fusion Edge har berøringsskjerm, kameraposisjonering og jobbsporingsfunksjonalitet for et raskt og enkelt oppsett for kutte og graveringsjobber.

Arbeidsområdet er 610x305x178 mm (x,y,z) og man kan velge mellom laserkildene: CO2-laser 30, 40, 50 eller 60 watt eller fiberlaser 30 watt.

 

Hurtig gravering

Fusion Edge graveringshastighet 3,05 m/s og 5G akselerasjon skal gi den raskeste graveringen i bransjen i et kompakt format.

Et overhead-kamerasystem gir et sanntidsbilde av arbeidsområdet for plassering av filen. Dra og slipp filen din på skjermen for en forhåndsvisning av jobben.

Velg mellom jobber, autofokuser laseren og kjør jobber på nytt med ett tastetrykk på den brukervennlige berøringsskjermen på laseren.

Fusion Edge har integrert Ethernet, USB og trådløse alternativer for å koble laseren din til nettverk.

 

Sikkerhetsfunksjoner

Med sidekabinetter, en fullstendig dekket x-akseenhet og dekket linseenhet, holder mekanikken i lasermaskinen ren.

Ren trykkluft blir tilført direkte mot skjæreoverflaten, for å fjerne oppflamming og brennbare gasser fra laserens kontaktpunkt, noe som gir en renere skjæring.

 

For mer informasjon se: www.epiloglaser.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141