23948sdkhjf

Alvøen med nye skiltskrivere

Alvøen AS presenterer de nye MAX CPM-100H og CPM-100HG5 skiltskriverne som gjør det mulig å spare tid og penger med å skrive ut egne etiketter.

Å kjøpe tilpassede etiketter i små mengder er en tidkrevende og kostbar sak. Med MAX CPM-100H har du umiddelbart alle merkene du trenger, enten du bruker dem kun en gang eller ønsker å gi dem spesifikk informasjon.
Med sitt avanserte skrivehode på 400 dpi, er denne modellen rettet mot applikasjoner som krever forbedret kantlinjedefinisjon. Disse inkluderer etiketter med veldig liten tekst eller grafikk for eksempelvis produktetiketter, laboratorieetiketter, PCB ID, ledningsskap og ulike maskiner.

Kan lage egne symboler
CPM-100H kan håndtere store og små utskriftsjobber. Ved å bruke den intuitive Microsoft-sertifiserte programvaren kan du innlemme eventuelle sekvensielle nummereringskrav, databaser eller sette inn strekkoder. Det er også en omfattende portefølje av utklipp og helse- og sikkerhetssymboler til din disposisjon. Det er enkelt å introdusere dine egne skreddersydde symboler, logoer og diagrammer.

Stort malbibliotek
Klistremerkemaskinen skriver i flere farger og konturskjærer klistremerker i samme operasjon. Ifølge produsenten lager maskinen holdbare, høykvalitets tilpassede klistremerker. CPM-100H konturskjærer i alle former og fasonger - opp til 10 x 200 cm størrelse (50 x 200 cm sammensatt). Det følger med grafisk program med stort malbibliotek med mer enn 3800 symboler. Det finnes spesialfolier til de fleste applikasjoner. Maskinen kan hente variable data fra eksempelvis Excel, databaser, skriver og strekkoder. Maskinen tilkobles via USB eller nettverk.
Fargebånd og vinyler levert av Alvøen har resirkulerbare pappkjerner, og bånd plasseres i gjenbrukskassetter, noe som gjør dem både miljøvennlige og kostnadseffektive. Forhandler har et stort utvalg tilgjengelig på lager, og kan også levere egne farger på bestilling. Vinyler og fargebånd er UV-stabile og er, ifølge forhandler, svært slitesterke.

For mer informasjon se: www.alvoen.no

Kilde: Alvøen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078