23948sdkhjf

LVD med neste generasjon rørlaserskjæremaskin

LVD Company nv introduserer TL 8525 til sin serie av rørlaserskjæremaskiner. Den nye generasjonen rørlaser, designet fra grunnen av, er utstyrt med en rekke funksjoner med høy ytelse for å optimalisere rørskjæring for selv de mest komplekse bruksområdene. 

Med en stor innføringslengde på 8500 mm kan TL 8525 behandle rør opp til 250 mm runde eller firkantede. Standard maskinfunksjoner inkluderer et 45-graders skjærehode med vippeakse for skråstilling, 6-posisjons frontlaster og et bredt X-akse skjærehodeområde på 1190 mm for å maksimere materialbruken.

Laget for produktivitet
TL 8525 er bygget for høy produktivitet. Maskinen kan behandle rørlengder på 8500 mm, en maksimal delelengde på 3000 mm, og kan klemme og skjære rør opp til en diameter på 250 mm. En betydelig 400 mm Z-akse tillater skjæring av større profiler.
Den sveisede stålkonstruksjonen gir høy stivhet og dynamikk. Den forhåndsmonterte chucken og den stabile støtten muliggjør rask og enkel installasjon og oppstart av maskinen.
TL 8525 opprettholder det kompakte fotavtrykket til andre TL-modeller og gir fordelen med tilgjengelighet på alle sider av maskinen. Fordi lasting og lossing håndteres på den ene siden, kan maskinen passe i et lite rom eller mot en vegg.

Edge-funksjoner er innebygd
For å gi allsidighet for det største bruksområdet for å skjære runde, firkantede, rektangulære eller andre profiler, uansett kompleksitet, er TL 8525 utstyrt med viktige funksjoner som vanligvis tilbys som tilvalg på sammenlignbare rørlaserskjæremaskiner.
Et 45-graders 3D vippehode er standard. Skjærehodet med flere akser gir høy skjærepresisjon i runde, firkantede, rektangulære og uregelmessige rør, kutter komplekse profiler og kanaler, og kan brukes til skjæring av sveiseforbehandling i tykkveggede rør.
En frontlaster med seks posisjoner er også en standardfunksjon. Denne halvautomatiske lasteanordningen gir et høyt nivå av materiallastefleksibilitet. Den håndterer opptil seks rør og tilbyr seks posisjoner opp til og med den største diameteren på 250 mm. Systemet kan lastes med forskjellige typer rør i forskjellige størrelser og kan avbrytes under bearbeidingen for å legge til et nytt rør. I motsetning til et buntmatesystem venter det ikke på å pakke bunten på nytt i lasteren, fjerne den fra maskinen og deretter legge inn en ny pakke. Fleksibiliteten ved materiallastningen håndterer effektivt behovene for både liten batch og langvarig produksjon.

Høy automasjonsgrad
Et sjenerøst 1190 mm X-akse skjærehodeområde tillater bearbeiding langs en større lengde på røret, inkludert bak den stabile støtteenheten. Evnen til å behandle mer av røret og kaste bort mindre materiale gjør skjæreoperasjoner mer produktive og lønnsomme.
Andre viktige funksjoner inkluderer en programmerbart bord i utmatingssonen. Det servostyrte bordet har en tiltfunksjon for jevn delutløsning og er integrert i en tre meter delevakueringstransportør. Transportøren bruker flere rom for sikker adskillelse av deler - til og med runde eller lengre rør - når de beveger seg langs transportøren.
TL 8525 har en høy grad av automatisering med automatisk rørlasting, automatisk sentrering av røret og automatisk oppsett og justering av chucken og støtteenhet. Et kraftig avtrekkssystem integrert i chucken fjerner automatisk cirka 4000 kubikkmeter røyk hver time fra skjæreområdet.
TL 8525 er utstyrt med en 2 kW IPG-fiberlaserkilde som kan skjære en rekke jernholdige og ikke-jernholdige materialer. En laserkilde på 4 kW er tilvalg.

For mer informasjon se: www.lvdscandinavia.no

Kilde: LVD

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.188