23948sdkhjf

INDEX med nyheter og 3D-printing på EMO

Nye, enda mer produktive automatiske dreiebenker, økt effektivitet takket være iXworld skyplattform og helt nye produkter for 3D-printing, på EMO 2021 i Milano viser INDEX hva det vil si å være klar for fremtidens metallbearbeiding.

På EMO i Milano (Hall 1 / C17) presenterer INDEX nye maskinutviklinger som oppfyller de siste markedskravene. Selskapet reagerer på trenden mot fullstendig bearbeiding med nye dreie-fresesentre som utmerker seg i begge teknologiene nesten likt. 

Viser G320 og ny ABC
Etter den vellykkede lanseringen av INDEX G220, INDEX G420 og G520-modellene, introduserer INDEX nå den mellomstore INDEX G320. Den har en maksimal dreielengde på 1400 mm og litt modifiserte ytelsesdata sammenlignet med sine større søsken.
Den nye versjonen av den vellykkede automatiske CNC-dreiebenken ABC er et annet produkt som er skreddersydd for markedets krav for mindre produksjonsserier og mer komplekse batchstørrelser. Den nødvendige fleksibiliteten er hovedsakelig levert av det øvre verktøytårnet, som nå har funksjoner for Y-aksen og kan utstyres med flere verktøyholdere. Nye INDEX ABC beholder naturligvis alle verdifulle egenskapene til forgjengerne, for eksempel et lite fotavtrykk og høy effekttetthet.

Flerspindel med større diameter
Et annet høydepunkt er INDEX MS24-6 flerspindel automatisk dreiebenk, som feirer utstillingspremiere på EMO. Etterfølgeren til INDEX MS22-6 flerspindelmaskinen har en litt større maksimal stangdiameter, men har en mer kompakt overordnet design og mange funksjoner som garanterer svært økonomisk dreiing, for eksempel raskt og enkelt verktøyoppsett med det nye INDEX hurtig verktøybyttesystemet.

For første gang på EMO
Et annet produkt som blir vist på en utstilling for første gang, er andre generasjon av TRAUB TNL12, en automatisk dreiebenk med glidende hode som nå raskt kan konverteres til fast hodedrift, akkurat som sine større fettere. Denne maskinen har en mer kompakt design og forbedret kinematikk. Ved produksjon av små presisjonsdreide deler betyr dette større produktivitet og fleksibilitet med reduserte plassbehov.
De nye maskinene er uten tvil kjernen i INDEX -produktserien. 

Digital verden
For å vise sine praktiske fordeler presenterer INDEX på EMO-messen forskjellige temaområder som fokuserer på e-mobilitet, medisin og romfart. Applikasjonsspesialister vil være tilgjengelige der for å svare på applikasjonsspesifikke spørsmål fra besøkende.
Den digitale INDEX iXworld er også allestedsnærværende på standen. Med denne skybaserte IoT-plattformen gir maskinprodusenten rask og enkel tilgang til all viktig informasjon om maskinene og teknologiene. De mange applikasjonene som er tilgjengelige på de integrerte iX4.0-, iXshop- og iXservices-portaler, sikrer applikasjons- og effektivitetsfokusert digital støtte for hele prosesskjeden.

INDEX satser på 3D-printing
Sist, men ikke minst, presenterer INDEX OCM - One Click Metal GmbH - på EMO. INDEX ble nylig majoritetsaksjonær i OCM, og la dermed det lovende feltet "additive produksjonsløsninger" til forretningsområdene i INDEX Group. Med en arbeidsstyrke på rundt 20 ansatte utvikler One Click Metal omfattende løsninger innen 3D-printing av metall for små og mellomstore komponenter. Fra programmering til produksjon, til utpakking og pulversyklus, er alle prosesstrinnene rettet mot enkelhet og brukervennlighet.

For mer informasjon se: www.index-werke.de

Kilde: Index Werke

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
70 norske på DMG MORI åpent hus i Pfronten
Ny serie med gjengetapper fra Seco Tools
DAMRC TapTest – kan gi store besparelser!
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125