23948sdkhjf

CNC-Tools utvider produkttilbudet

CNC-Tools er på offensiven og utvider sitt produkttilbud med flere verktøyprodusenter. I tillegg til hovedleverandøren ZCC, som selskapet har hatt siden starten av, kommer det nå også verktøyprodusenter fra Europa og USA.

 

CNC-Tools AS ble etablert i 2018 og drives og eies av tre kollegaer fra sin tid i Sandvik Coromant. Alle tre besitter kunnskap innen maskinering og salg. Selskapet etablerte seg etter at de alle tre mistet jobben hos sin tidligere arbeidsgiver grunnet omstrukturering. Oppstarten var tøff, da man besluttet å bygge selskapet opp med egenkapital og bygge det opp gradvis.

- Vi har lykkes med å gå steg for steg, noe som ble helt avgjørende for det som skulle møte oss med pandemien i mars 2020. I en oppstartsfase ville store lån vært en utfordring for det nyetablerte selskapet, forteller Rolf Olsen, daglig leder og en av de tre som startet CNC-Tools.

 

Konkurrerer på kvalitet og pris

- I tiden før Covid-19, jobbet vi godt ut mot potensielle kunder og fikk en solid portefølje, som ikke har sviktet oss i etterkant. Vi skal være ærlig, mange var skeptiske til en ny leverandør inn i det etablerte markedet med leverandører som har mange tiår i markedet. Men, det vi opplever er at våre kunder finner våre produkter svært konkurransedyktige, både når det gjelder kvalitet og på pris. Det gir kunden et fortrinn i konkurransen om å vinne jobber i markedet, sier Olsen.

 

Nye leverandører

CNC-Tools har fra starten av levert skjærende verktøy fra kinesiske ZCC som nå også har base i Tyskland. ZCC produserer mange ulike produkter, blant annet verktøy innen hardmetall, dreiing, fresing, boring og pinnefreser.

Blant de nye leverandørene finner vi tyske Hahnreiter som tilbyr gjengetapper og gjengetolker. Fra Tyskland kommer også Karnasch med bor og gjengetapper, Löher med HSS-bor og forsenkere, og Eppinger med roterende bord og girløsninger. Fra USA finner man Polygon Solutions med roterende verktøy.

I tillegg forhandler CNC-Tools også Wedevåg med bor, forsenkere og pinnefreser, gjengefreser fra svenske SmiCut med gjengefreser og danske Diesella med Sylvac måleinstrumenter og diverse verkstedsmateriell.

 

Satset på nettbutikk

Rolf Olsen er svært opptatt av personlig service og oppfølging av sine kunder.

- Vi kan bidra med bred kompetanse innen alle typer maskinering i metall. Det som også er viktig for oss, er god og rask levering. Vi leverer i de fleste tilfeller over natt fra de fleste av våre leverandører, så sant det er på lager. For kritiske og standardprodukter holder vi eget lager for å sikre leveranser. En stor fordel i CNC-Tools er at vi er effektive, da hver enkelt av oss er sin egen beslutningstaker, forklarer Olsen.

Hva gjør man i disse tider med hjemmekontor og svært få kundebesøk? 

- Vi bestemte oss for å utvikle nettbutikk og hadde som mål å lage en lettfattelig side, hvor det er lett å finne ønsket produkt med noen få klikk. Denne nettbutikken er nå tilgjengelig, så det er bra å sjekke den ut, inviterer Olsen.

 

For mer informasjon se: www.cnc-tools.no 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.187