23948sdkhjf

Willy Gjertsen flytter fra Oslo etter 75 år

Etter 75 år i Oslo flytter Willy Gjertsen AS og har nå den nye adressen: Masteveien 3, 1481 Hagan.

 

Willy Gjertsen ble født i Skottland i 1911, og stiftet firmaet Willy Gjertsen i 1946. De første årene holdt firmaet til i Karl XII gate på Vaterland, så 11 år i Karl Johans gate 7, og i 1967 flyttet firmaet til Bjølsen, og har holdt til i tilnærmelsesvis de samme lokalene siden. Nå var tiden kommet for å flytte fra Oslo, til nyere lokaler på Skytta.

 

Satser på kvalitet

- Vi har i alle år hatt tilhold i Oslo, men nå er den æraen over, forteller Jan Tverdal med litt vemod i stemmen.

Det har de siste årene blitt stadig vanskeligere å drive butikk i Oslo, og de fleste av bedriftens industrikunder har også flyttet.

- Mangel på parkeringsmuligheter, vansker med å levere varer og få varer levert, har tært på tålmodigheten, og vi så ingen annen mulighet enn å flytte vi også, fortsetter Tverdal.

- Fokus for oss er å levere kvalitetsverktøy til industrien og vi fører alt innen skjære-, gjenge-, spenn, måle- og håndverktøy fra de beste leverandørene på markedet. Etter mange år i verktøybransjen har vi opparbeidet et svært godt rykte, og vi er i dag blant landets ledende på blant annet gjengeverktøy, sier Tverdal.

Willy Gjertsen AS lagerfører gjengeverktøy fra Völkel, og vi har et stort lager med alle mulige dimensjoner. Bedriften fører mange verktøymerker, men hovedvekten ligger nok i merker som Bahco, Kukko, Stanley og Knipex.

- Vi merker at markedet etterspør kvalitet, og det er kvalitet vi i Willy Gjertsen skal leve av, fortsetter Tverdal.

 

Under samme tak som Magneter & Verktøy

- Da vi først valgte å flytte, tenkte vi det kunne være smart å dele lokaler med noen som kunne våre produkter, og som kunne utfylle vårt varespekter, forklarer Tverdal videre.

- Vi valgte derfor å utvide vårt samarbeide med firmaet Magneter & Verktøy AS. Fred Abrahamsen har drevet med magneter og verktøy i over 30 år, og vi har i mange år jobbet tett sammen. Nå kan våre to firmaer hjelpe hverandre med det praktiske, dele av hverandres etter hvert store kunnskap og hjelpe våre kunder på en enda bedre måte. Det høster både vi og kundene mange fordeler av, avslutter Jan Tverdal.

 

For mer informasjon se: www.wgas.no og www.magneterogverktoy.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094