23948sdkhjf

Bodor fiberlaser installert hos Petersen AS

Petersen AS fyller i disse dager 25 år som blikk-, fasade- og ventilasjonsentreprenør, og nylig fikk de installert en ny Bodor i7 fiberlaser som ble levert av Kjell Olsen Maskin AS.

- Petersen AS ble dannet i 1996 og vi er i dag 15 fast ansatte som alle har stort fokus på håndverk med tradisjon og innovasjon i alle ledd, forteller Frode Petersen, daglig leder i Petersen AS.
- Alle våre ansatte har bred kompetanse, flere har vært med oss i over 20 år og i tillegg til våre fastansatt har vi til enhver tid en til to lærlinger. Vi utfører prosjektering og utførelse av alle typer blikkenslagerarbeider, alt fra enkle beslagsløsninger til komplekse fasader og bandtekking av tak, forteller Petersen videre. 

Høy nøyaktighet
Videre tilbyr bedriften alle typer ventilasjonsanlegg til proffmarkedet. Alt fra mindre kontorbygg, butikker og opp til de største bygninger. Selskapet produserer i alle typer materialer og gjør jobber i alt fra stål, aluminium, kompositt, kobber, messing, bronse, rustfritt og titan.
- Når vi nå valgte å utvide vårt verksted med en ny Bodor fiberlaser så var det fordi vi ønsket enda større fleksibilitet i produksjonen. Den nye maskinen gjør at vi kan konstruere produkter med våre digitale tegneprogrammer, og deretter produsere med svært høye krav til nøyaktighet og finish, forklarer Petersen og legger til:
- Vi kan kutte plater i stål med tykkelse opp til 20 mm, i aluminium og rustfritt 6-7 mm, kobber og messing 5-6 mm. Størrelsen på produktene kan ha format opp til 1500*3000 mm, så denne maskinen gir oss nye og spennende muligheter, fortsetter Petersen.

Fleksibel fiberlasermaskin
- Maskinen vi har levert her hos Petersen er en Bodor i i7-serien, forklarer Ole Gunnar Hagen, serviceleder hos Kjell Olsen Maskin.
I-serien er kjent for å være enkel i bruk og har et intuitivt brukergrensesnitt som sikrer enkel bruk og høy produktivitet. Fiberlaseren er utstyrt med en oversiktlig, stor berøringsskjerm, og leveres standard med tyske IPG laserkilde. I-serien består av tre modeller med forskjellig plateformat og i7 er den største. Underdelen på fiberlaseren er støpt i et stykke, noe som sikrer stabilitet og høy presisjon på skjæring i hele maskinens levetid.
- Dette er en svært fleksibel fiberlaser som Petersen AS kommer til å glede av i lang tid fremover, avslutter Ole Gunnar Hagen.

For mer informasjon se: www.petersenblikk.no og www.olsenmaskin.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.14