23948sdkhjf

FIT med gratis guide for additiv produksjon

Nå får du gratis kopi av FIT Innovation Guide, som kan lære deg mange interessante fakta om hvordan nyttiggjøre additiv produksjon.

 

FIT er en internasjonalt ledende industripartner for additiv produksjon av komponenter. Som en pioner i bransjen med rundt 25 års erfaring, kjenner og forstår FIT kundens krav og er en samarbeidspartner fra ideen til den ferdige komponenten. Uansett om dette involverer en prototype, et produksjonsverktøy, en 3D-printet reservedel eller en additivt masseprodusert komponent.

FIT tilbyr hele verdikjeden for 3D-printingt tilgjengelig for kunden, fra produktdesign til engineering, produksjon og etterbehandling. Dessuten tilbys også individuelle konsultasjons- og opplæringstjenester om temaet additiv produksjon.

Nå kan du trekke veksler på FIT’s kompetanse og lase ned en gratis guide som beskriver forskjellige 3D-printmaterialer og teknologier, etterbearbeidingsalternativer, eksempler på sluttbruksapplikasjoner fra mange bransjer og en oversikt over tjenestene som vil hjelpe deg med å gjøre ideene dine til virkelighet.

 

Last ned herfra: https://fit.technology/innovationsguide_en.php

Kilde: FIT

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093