23948sdkhjf

Emmegi Quadra L3 med ny maskin for skjæring, fresing og boring

Quadra L3 er et 20-akset CNC-bearbeidingssenter som har fått ny enhet for skjæring, boring og fresing ved hode og ende av profiler i aluminium og lette legeringer.

QUADRA L3 består av et automatisk magasin og et «push-feed-system» for ekstruderte profiler på opptil 7500 mm, komplett med griperbevegelse for å blokkere og overføre profilen i betjeningsenheten. 

Høy automasjonsgrad
Automatisering gjør det mulig å laste inn neste profil ved å synkronisere matingen med samtidig retur av griperen for neste henting. Fresemodulen, skjæremodulen og boremodulen for hode og ende er plassert i den sentrale delen. Den 4-aksede CNC-fresemodulen er utstyrt med 4 til 6 elektrospindler som gjør det mulig å bearbeide hvilken som helst side av profilen, uavhengig av orientering. Hovedskjæremodulen består av et blad på 600 mm med bevegelse i tre CNC-akser. Den sekundære modulen som fungerer på fire CNC-akser er utstyrt med en dobbel boreenhet som kan bearbeide på profilhoder. QUADRA L3 er utstyrt med en automatisk ejektor for å overføre det bearbeidede segmentet fra skjæreenheten til lossemagasinet. Lasteenheten består av et tverrbeltemagasin og håndterer profiler med en maksimal lengde på 4000 mm (alternativt 7500 mm). Det sentrale kabinettet inneholder alle arbeidsenheter, noe som sørger for en høy lydisolasjonsstandard og fullstendig beskyttelse for operatøren.

For mer informasjon se: www.emmegi.com

Kilde: Emmegi

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125