23948sdkhjf

Seco Tools tilbyr maskinovervåking

Seco Tools tilbyr nå «Machine Monitoring» som gjør det mulig å samle og dele sanntidsbearbeidingsdata for raskeste reaksjonstid, og til og med forutsi fremtidige problemer. Dette for å gi kundene størst mulighet til å nå potensialet for kvalitet, kapasitet, ytelse og total maskineringseffektivitet.

Machine Monitoring er laget for operatører, produksjonsledere og ledere som kan se produksjonseffektiviteten, identifisere flaskehalser i produksjonen, og som gjør noe med varsler i sanntid. Med Machine Monitoring kan man måle prosessforbedringer og forbedre kommunikasjonen i produksjonen. Maskindataene og ytterligere operatørdata kombineres i et dashbord som kan vises i produksjonen. 

Full oversikt
Man kan samle inn og analysere dataene som trengs for å optimalisere maskineffektiviteten ved å finne flaskehalsene i produksjonen. Med denne innsikten kan man jobbe smartere og ha høyere utbytte av maskinene og bedre kommunikasjon med operatørene. Å vite hvorfor maskinene ikke kjører er nøkkelen til å forstå problemer med nedetid og bruksproblemer som ofte fører til ufullstendig informasjon og kunnskap.
Med Machine Monitoring får man nøyaktige kjøredata fra maskiner, kan se ulike årsaker til nedetid, og i hvilken grad. Skrapmengde på forskjellige produkter kan måles. Man får vite total effektivitet av verktøymaskinene for hele verkstedet eller flere verksteder, dessuten kan man overvåke hva skjer på ubemannede skift. Kompetanse fra maskinoperatørene kan overføres. Man kan hente ut informasjon om hvordan planlagt arbeid påvirker omstillingstidene. Det er mulig å følge opp produksjonen knyttet til en bestemt jobb eller arbeidsordre, og man kan se hvordan vedlikehold vil påvirke produksjonen.

Skal gi økt oppetid
Machine Monitoring er laget for å gi økt oppetid ved hjelp av Industrial Internet of Things (IIoT)-tilkobling og skybasert maskinovervåking. Seco Tools løsning gir informasjon 24/7 om ytelsen til hver maskin i verkstedet, og videreformidler bruksdata til operatører og ledere for å redusere reaksjonstiden, samt muligheten til å spore total utstyrseffektivitet (OEE) og produksjonseffektivitet med sanntid dashboard, alt via nettbasert webtjeneste.  Tjenesten er abonnementbasert, så det er ikke en stor kostnad for å komme i gang med Machine Monitoring.

Nyttig informasjon
Nettbrett, evt. PC, et maskinspesifikt grensesnitt og gateway er alt som trengs, og en enkelt gateway kan koble til flere maskiner. Sanntid dashboard gir arbeidstakerne den informasjonen de trenger for å ta beslutninger som gir forbedringer. Operatører kan legge til sin individuelle kvalitative kontekst slik at de kan kategorisere nedetid, avvise en del og starte / stoppe jobber rett fra maskinen for å administrere og registrere data. Maskinovervåking gir relevant og nyttig informasjon i mange former, inkludert; OEE ytelsesrapportering, kvalitetssporing og rapportering, maskinutnyttelsesrapportering, jobbstart/omstillingssporing, detaljert maskinproduksjonsanalyse samt detaljert delenummer og jobbanalyse.
Dersom en operatør har ansvaret for flere maskiner, kan han få melding på telefon om det har gått en alarm i en maskin, og få den raskt i gang igjen.

For mer informasjon se: Seco Tools

Kilde: Seco Tools

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.172