23948sdkhjf

PG Flow Solutions velger Bystronic

PG Flow Solutions i Sande valgte iTec AS og BySmart fra Bystronic da bedriften skulle ut i markedet og finne ny laserskjæremaskin. Overgangen fra vannskjæring til laser er med på å effektivisere produksjonen betraktelig.

 

Presisjonen og effektiviteten er to ting Sindre Kentsrud, teamleder maskinering ved PG Flow Solutions i Sande nevner når han blir spurt om å forklare at valget ble iTec og laserskjæremaskinen fra Bystronic.

 

Mer presis

Sindre ser fram til overgangen til fiberlaser med Bystronics nye modellserie BySmart. Dette er den andre maskinen i denne modellserien til Bystronic som har blitt montert i Norge. Den første, har allerede vært i drift noen uker hos Altimo i Mo i Rana.

BySmart-serien til Bystronic kan leveres med 2 til 10 kW skjærestyrke.

Skjæremaskinen som nå er på plass i Sande har et 4X2 meter bord.

Denne maskinen er ifølge leverandøren langt mer presis og jobber raskere enn tidligere modeller.

- PG Flow har blitt en veldig god kunde av oss, vi er glade for at de valgte oss og Bystronic da de nå skulle investere i ny maskin, sier Roger Karterud fra iTec AS.

 

Sparer tid

Preben-Christoffer Moe ved PG Flow Solutions har hatt prosjektlederrollen. Sindre Kentsrud har vært kontaktpunktet til iTec under monteringen av maskinen og er veldig fornøyd med hvordan gjennomføringen har vært.

- Det har vært en bemerkelsesverdig ryddig prosess hele veien både med iTec og Bystronic. Det har rett og slett vært en veldig solid gjennomføring av prosjektet. De har vært veldig lette å forholde seg til og har levert hele veien, sier Kentsrud.

Nå ser han fram til at de nå kan kutte ned produksjonstiden betraktelig. Fram til nå har de hatt et mindre vannskjærebord. Overgangen til laserskjæring vil spare mye tid.

- Vi øker kapasiteten vår betraktelig ved at vi nå går over til laserskjæring. Størstedelen av den skjæringen vi gjør vil maskinen fra Bystronic nå stå for, sier Kentsrud.

 

Bedre flyt

Bystronic BySmart 3015 6kW fiberlaserskjæremaskinen skal inngå i produksjonslinjen og vil fjerne en flaskehals i arbeidsflyten for PG Flow Solutions. Det ser Sindre Kentsrud hos PG Flow fram til.

- Vi har tidligere kun hatt et vannskjærebord. Fiberlaseren vil gjøre at vi ikke lengre har begrensninger i denne delen av vår produksjon. Det at vi nå få en mer effektiv linje er veldig positivt for oss, konkluderer Sindre Kentsrud.

 

For mer informasjon se: www.pg-flowsolutions.com og www.itec.as

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.172