23948sdkhjf

Sandvik Coromant i nært samarbeid med Autodesk 

Sandvik Coromant kunngjør partnerskap med Autodesk. Resultatene av det langsiktige samarbeidet skal hjelpe kundene å holde seg konkurransedyktige med ny teknologi og å tilby løsninger for digital design og produksjon.

 

Samarbeidet ble offisielt kunngjort 17. november 2020 ved Autodesk University 2020 - onlinekonferansen for design og produksjon. Kunngjøringen markerer det første trinnet i et langsiktig partnerskap mellom selskapene, som skal gi betydelige fordeler for fremtiden for Computer-Aided Manufacturing (CAM).

 

Forenkler CAM-programmering

Det første trinnet i samarbeidet vil takle en av de mest utbredte utfordringene i CAM; den komplekse oppgaven med å spesifisere skjæreverktøy for å bestemme den mest effektive måten å bruke dem på.

Sandvik Coromant introduserer over 2500 nye produkter per år, og er globalt kjent for sin ekspertise innen maskineringsløsninger. Partnerskapet vil tillate Sandvik Coromant å dele denne kunnskapen med enda flere CAM-brukere i Autodesk Fusion 360.

- Dagens produksjonsverden blir stadig mer konkurransedyktig. Materialene er lettere, hardere og sterkere, maskiner er mer avanserte, batchstørrelser er mindre og komponentdesign blir stadig mer komplisert - alt dette fører til en økt behov for CAM-programmering og dyktige CAM-brukere, forklarte Jonas Ström, produktsjef i Sandvik Coromant, og la til:

- Som ingeniører elsker CAM-brukere å søke ny teknologi og teste løsninger, men de er ofte begrenset av tidsbegrensningene knyttet til CNC-maskinering. Ved å gi dem tilgang til verktøyinformasjon, anbefalinger og kunnskap om unike bearbeidingsmetoder ved å klikke på en knapp, håper vi å forenkle prosessen, konkluderte Ström.

 

Vil redusere tidsbruken

Vanligvis stoler CAM-brukere på manuell overføring av data fra verktøykataloger og å legge inn parameter i CAM-programvaren. Denne prosessen er ofte arbeidskrevende og kan øke forventningene til markedet.

- Produksjon og metallskjæring er allerede komplekse prosesser, og de blir ofte vanskeligere ved manuell administrering av verktøyinformasjon, noe som resulterer i forsinkede installasjonstider og økt rom for maskineringsfeil. Ved å parre CAM-programvareløsningene våre med Sandvik Coromants dype verktøyskunnskap og ekspertise, hjelper vi kundene med å redusere tid og forbedre effektiviteten i forberedelsesfasen, sier Srinath Jonnalagadda, visepresident for forretningsstrategi for design og produksjon ved Autodesk.

 

For mer informasjon se: www.sandvik.coromant.com

Kilde: Sandvik Coromant

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125