23948sdkhjf

Tre FEIN- modeller under ett navn: Multimaster

Fra i høst 2020, vil FEIN MultiTalent, MultiMaster og SuperCut være kjent som Multimaster 300, 500 og 700. Verktøyprodusenten lanserer også 14 nye tilbehørssett for verktøyene.

 

Multimaster var det første multiverktøyet noensinne og ble oppfunnet av FEIN i Tyskland. I dag leverer FEIN for øyeblikket tre ytelsesklasser med multiverktøy, alle er tilgjengelige som både ledning og batteriversjoner. Fra oktober 2020 vil de tre klassene dele ett enkelt navn: Multimaster. Tallene 300, 500 og 700 identifiserer tydelig ytelsesklassene. Alle de tre verktøytypene kommer bade som batteri og ledningsversjoner. Når en bruker velger en Multimaster, kan det velges mellom mer enn 180 tilbehør eller 14 spesialdesignede sett som passer brukerens behov.

 

Får nytt fellesnavn

I 1967 oppfant FEIN det første oscillerende elektroverktøyet, og i dag, mer enn 50 år senere, forenkler det fortsatt arbeidet til fagfolk over hele verden. Den gang ble det oscillerende elektroverktøyet brukt som gipssag av ortopedi i medisinsk sektor. Det ble snart klart at denne teknologien også ville være ideell for håndverkere. Den ble fulgt av SuperCut, et spesialverktøy for manuelt arbeid, og noen år senere av FEIN-slipemaskinen, MultiMaster og inngangsmodellen MultiTalent. Parallelt med dette utvidet FEIN kontinuerlig sitt utvalg av tilbehør, og tilbyr et økende antall applikasjonsløsninger. Nå får de tre maskinmodellene fellesnavnet Multimaster.

 

Mange alternativer fra ett system

FEIN tilbyr i overkant av 180 tilbehør, som ifølge produsenten er det største utvalget av tilbehør i verden. Tilbehøret gjør verktøyene til universelle problemløsere, slik at brukerne raskt kan få gjort alle jobber – alt fra saging til sliping. Det patenterte QuickIN -hurtigspennsystemet lar Starlock-tilbehør skiftes på mindre enn tre sekunder uten behov for annet verktøy. Starlock-feste gjør det mulig å bruke FEINs tilbehør på verktøy fra andre produsenter hvis de har et Starlock-grensesnitt. FEIN har også utviklet tilbehøret i tre ytelsesklasser som passer til ytelsen til hvert enkelt av verktøyene for å garantere optimal kraftoverføring for hver jobb.

 

14 nye tilbehørsett

FEIN bestemte seg også for å endre systemet som ble brukt på tilbehørssettene samtidig som omstillingen av multiverktøyene. Luisa Riem, produktsjef for oscillerende tilbehør, forklarer hva dette betyr:

- Som produsent ønsker vi ikke å diktere tilbehør som brukes med en Multimaster. Fra nå av bestemmer kundene hvilket sett som best oppfyller deres behov.» Denne beslutningen ble tatt i lys av forseggjorte kundeundersøkelser, som også ga grunnlaget for kombinasjonene av tilbehør i de 14 nye settene. Dette skiller oss virkelig fra de fleste konkurrentene våre, sier Luisa Riem.

Settene inneholder det mest populære tilbehør for forskjellige bransjer. Så fra nå av velger kunder en enhet og velger deretter et tilbehørsett eller individuelt tilbehør som passer til arbeidet de gjør og ytelsesklassen på deres Multimaster.

 

For mer informasjon se: www.fein-norge.no 

Kilde: FEIN

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094