23948sdkhjf

Spar tid og øk produktiviteten med ny app fra Seco Tools

Seco Assistant gir deg produktinformasjonen og verktøyene du trenger, rett i hånden uten at du trenger å foreta noen internettsøk eller bla i kataloger, selv når du er koblet fra nettet.

Seco Assistant har skjæredatakalkulator som gir deg informasjon om dreie-, frese- og boredata for alle merker, inkludert mating, skjærehastighet og avsponing. Verktøysammenligning gir deg Seco-verktøyanbefalinger og alternativer til andre produsenters skjær, mens funksjonen Suggest (Foreslå) hjelper deg med å finne riktig verktøy og bearbeidingstrategi for en bestemt jobb. Du kan søke etter produkter med artikkelnummer, betegnelse eller kvalitet, eller ganske enkelt skanne koden på emballasjen. 

Enkel å bruke

Appen er utviklet for maksimal brukervennlighet med en liten nedlastingsstørrelse og et enkelt og klart grensesnitt. Hvis du ikke har en internettilkobling kan du fortsatt søke etter Seco-produkter eller bruke kalkulatorene mens du er frakoblet. Seco Assistant strømlinjeformer det daglige arbeidet med maskinering ved å kombinere viktig informasjon og verktøy med de beste brukeropplevelsene. Med praktiske verktøy som er enkle å navigere i, er informasjonen du trenger, alltid lett tilgjengelig.

For mer informasjon se: www.secotools.com

Kilde: Seco Tools

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078