23948sdkhjf

Geka portabel stansemaskin med merkeenhet

Geka har videreutviklet sin ikoniske PP50 portable stansemaskin med en merkefunksjon, noe som gjør denne fleksible maskinen enda mer funksjonell.

 

Geka Group har 100 års erfaring med produksjon av hydrauliske sakser og stansemaskiner. I løpet av denne perioden har vår egen tekniske avdeling utviklet forskjellige maskinmodeller for å oppfylle behovene som har oppstått i det industrielle markedet, samt tilpasset modeller til nye funksjoner.

 

Nyttig maskin

En av modellene som har endret seg minst over tid er den portable stansemaskinen PP50, en utrolig nyttig maskin som er enkel å betjene og fortsetter å være et salgsikon hos Geka Group.

Selv om den portable PP50-stansemaskinen er den minste i Geka-familien, og har endret seg veldig lite gjennom årene, er det nylig lagt til en ny funksjonalitet; kant- og hjørnemerking, noe som gjør den enda viktigere for ethvert mekanisk verksted, kjeleverksted eller metallkonstruksjonsfirma.

Stansekapasiteten til PP50, med stanseeffekt på 500 kN, når 27 mm i diameter med standardmaskinen og opptil 40 mm i diameter når den er utstyrt med ekstrautstyr med stor diameter.

 

Fleksibel løsning

Det er to modeller av PP50 portabel stanse/merkemaskin. Operasjonene som kan utføres med hver modell er forskjellige.

Model G har et bord med T-kanaler for montering av selvstrippende verktøy. Modellen P tilbys med tilleggsutstyr, slik at den i tillegg til en stansemaskin kan brukes som en portabel kant og stålkonstruksjonsmerker. Denne maskinen har en sirkulær base der du kan velge fem forskjellige referanser med opptil seks tegn hver. Hver bokstav og symbol kan enkelt erstattes for hånd med et av de 30 tilgjengelige tegnene.

 

Lett å flytte

Med Model G, som veier 355 kg og Model P som veier 415 kg, er disse modellene utstyrt med motstandsdyktige hjul og en integrert trekkbryter som gjør maskinen veldig lett å flytte. Dette gjør at du kan flytte maskinen dit du trenger den uten å måtte flytte deler fra ett sted til et annet innenfor verkstedet eller fabrikken.

 

For mer informasjon se: www.meidell.no

Kilde: Geka

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156