23948sdkhjf

For utdanning og industri:Boxford fiberlaser med nytt fargevalg og funksjoner

Den engelske verktøymaskinprodusenten Boxford, som leverer CNC-maskiner og utstyr for utdanning og industri, fornyer seg stadig. Nå kommer nytt fargevalg og nye funksjoner som bedriften håper kundene setter pris på.

 

Boxford har levert produksjonssystemer til utdannings-, design- og industrikunder over hele verden i mer enn 70 år, og den britiske maskinprodusenten er stolt av at bedriftens erfaring og kunnskap kan hjelpe både fremtidens innovatører og ingeniører og dagens produsenter.

Ifølge maskinprodusenten er deres produkter bygget etter de høyeste standarder, sertifisert i henhold til ISO 9001, noe som skal gi en oversikt over deler, pålitelighet og lang levetid på maskinen.

 

Fornyer seg

Hos Boxford tenker man hele tiden på måter å forbedre maskinene på og tilby noe nytt og nyttig for kundene. Fiberlaser metallskjæremaskinene er ikke noe unntak fra den regelen. I tillegg til å oppdatere fargepaletten til maskinen, slik at den passer inn i de fleste fabrikk- og verkstedmiljøer, har man også lagt til noen nye funksjoner.

 

Farge er viktig

For de fleste er maskinens funksjon viktigere enn fargen. En strøken, ren og godt koordinert fabrikk kan imidlertid gjøre mye for arbeidsflyten og produktiviteten, i tillegg til å fortelle mye om din virksomhet til kundene dine når de er på besøk.

Boxford fiberlasere er ikke bare kraftige nok til å gjøre verkstedet ditt til et fullt fungerende metallbearbeidingsverksted, men også små nok til å spare deg for verdifull gulvplass.

Det nye fargevalget egner seg godt til de fleste arbeidsmiljøer, slik at det passer blant kundenes eksisterende maskiner og utstyr.

 

Lag dine egne forbruksvarer

Visste du at laserskjæremaskiner kan være selvforsynt med forbruksvarer? Vel denne kan, for Boxford forsyner deg med skjæredatafilen for å kunne fremstille utskifting av skjærebordrister på din egen maskin når de må byttes ut.

Det er også utviklet et justerbart og utskiftbart bakstoppesystem for å holde plateposisjonering nøyaktig og problemfri i årene som kommer.

 

Omfattende skjæreparameterbibliotek

Hver maskin leveres komplett med et omfattende skjæreparameterbibliotek som dekker forskjellige materialer og tykkelser, som er skjært og testet ved hovedkvarteret til Boxford. Dette biblioteket kan legges til når du behandler forskjellige materialer eller oppfyller nye krav fra kundene dine.

 

Importer tegninger og nest med letthet

Boxford fiberlasere leveres komplett med kraftig 2D tegne- og nesteprogramvare slik at du kan overføre jevnt og raskt fra produksjonstegning til ferdig del. Laseren kan programmeres fra den innebygde PC-en. Du kan også opprette programmer eksternt og laste ned til maskinen via USB- eller nettverkstilkoblingsportene.

Boxford programvare for Windows er en moderne brukervennlig ISO-programvare med 3D-fargegrafikk som viser hver linje grafisk mens man programmerer. Programvaren har en lett og brukervennlig CAD/CAM. De fleste kjente tegnefiltyper kan importeres, eksempelvis dxf og Windows metafiles. En egen administrator gjør at eksempelvis kursleder kan tilpasse og låse programvaren!

Det er levert en rekke Boxford CNC-opplæringsmaskiner i Norge de siste 20 årene. Norsk forhandler er Køhn Tech AS.

 

For mer informasjon se: www.kohntech.no og www.boxford.co.uk

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.141