23948sdkhjf

FinnSonic Corus Activa ultralydvaskeanlegg

Teijo presenterer FinnSonic Corus Activa ultralydvaskere med integrert lasteplattform er optimalisert for vasking av komplekse deler i forbindelse med vedlikehold og service.


Ultralydvasking er en meget nyttig metode for industriell vedlikeholdsvasking. Selv harde forurensninger på komplekse deler vaskes med minimal manuell innsats. Metoden er skånsom – delenes materiale «angripes» ikke. Det er en kontrollert og sikker prosess i et lukket kar uten at væsken spruter rundt på arbeidsplassen. Prosessen er miljøvennlig med bruk av vannbaserte vaskemidler og har lavt energi- og vannforbruk.


Brukseksempler
Eksempler på bruksområder for vedlikeholdsvasking er filtre, siler og varmevekslere. Innen kjøretøyreparasjoner er det gjerne turboladere, topplokk og girbokser. I mekanisk industri kan delene være lagre, dyser, ventiler og sensorer, og innen prosessindustri eksempelvis ventiler, dyser, tetninger, måleutstyr, pumpedeler samt pneumatiske og hydrauliske komponenter.


Hovedfordeler med Corus Activa
Den robuste integrerte plattformen gjør på- og avlessing av deler enkelt og sikkert. Plattformen kan også beveges opp og ned i væsken gjennom behandlingsprosessen. Dette innebærer en rask og uniform vasking med ultralyd.
Ifølge leverandøren gir FinnSonic Corus Activa strømlinjet og kostnadseffektivt vedlikehold for komplekse deler. Med dette menes kort vaskeprosess, utmerket vaskeresultat med ultralydvasking og redusert manuelt arbeid. Lasteplattformen letter delehåndteringen. Et isolert lokk beholder varmen i tanken. Trykkluftoperert lokk, som er tilleggsutstyr, gjør bruken trygg og komfortabel.


Lett og effektiv bruk
Delene lastes på plattformen i øvre posisjon. Plattformen senkes ned i væsken med tohåndsbetjening. Lokket lukkes manuelt og prosessen startes med en startbryter. Etter vasking åpnes lokket og plattformen kjøres opp til øvre stilling for avlessing av delene.
Ifølge Teijo gir Corus Activa maksimal ytelse og høy renhet takket være FinnSonic’s ultralydteknologi med automatisk regulering av ultralydfrekvensen og effekten. Ultralydtransducerne (- giverne) er plassert på for- og baksiden av tanken, dette gir full dekning av lastearealet uten demping av slam over transducerne som når disse er plassert i bunnen av tanken.


Tilleggsutstyr
Til FinnSonic Corus Activa kan man i tillegg velge trykkluftoperert lokk som øker sikkerheten og letter betjeningen, randavsug med avsugsvifte suger bort varm damp, lukket filtersystem med P1 eller P2S posefilter øker levetiden på badet og forbedrer vaskeresultatet, dessuten også utvidet oljeseparasjon med sirkulasjonspumpe letter fjerning av olje på toppen av væskebadet slik at delene ikke påføres olje når de løftes opp av badet.


Tre modeller
Corus Activa har tre modeller: 240, 360 og 480. Disse har lasteplattformer med mål og tilgjengelig nyttig høyde for deler på respektive 800x500x400(h)mm, 1.100x600x400(h) mm og 1.250x750x650(h) mm.
Modellenes lastekapasitet er henholdsvis 250, 250 og 500 kg. Tankstørrelsene er 309 l, 498 l og 898 l. De effektive ultralydeffektene er 2.4, 3.6 og 4.8 kW. Tankenes oppvarmingseffekt er på 12, 15 og 30 kW.
Skyllekar med trykkluftinnblåsning i bunnen er også tilgjengelig.


For mer informasjon se: www.teijo.no 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063