23948sdkhjf

FinnSonic Versa Genius + - effektivt ultralydvaskeanlegg

Teijo presenterer Versa Genius+, den fjerde generasjonen av de populære Versa-modellene fra FinnSonic OY i Lahti, Finland som er en anerkjent kvalitetsleverandør av ultralyd vaskeanlegg.

 

De nye modellene tilbyr et forbedret vaskeresultat med bedre partikkelrenhet, flere muligheter til automatisering, samt mer estetisk design.

 

Effektiv og miljøvennlig prosess

Et allerede sterkt produkt har gjennomgått en «revolusjonerende» designprosess som kombinerer et forbedret vaskeresultat med en smart konstruksjon. Resultatet er ifølge produsenten en høyere verdi for kunden.

Ultralydvasking er en meget nyttig metode for krevende industriell rengjøring: Selv harde forurensninger på komplekse deler vaskes med minimal manuell innsats. Metoden er skånsom – delenes materiale angripes ikke. Det er en kontrollert og sikker prosess i et lukket kar uten at væsken spruter rundt på arbeidsplassen. Prosessen er miljøvennlig med bruk av vannbaserte vaskemidler og har lavt energi- og vannforbruk.

 

Stort utstyrsprogram

Versa Genius+ er en modulbasert konstruksjon og har tankstørrelser fra 46 til 180 liter beregnet for deler med vekt mellom 15 og 50 kg.

Modulene kan benyttes til vasking, skylling og tørking. Modulene kan benyttes som enkeltstående manuelt opererte enheter eller bygges sammen til en komplett automatisk flertrinns vaskelinje. Hver modul har et styresystem med ikonbasert brukergrensesnitt for lett innstilling og bruk.

Utover standardutstyret kan det leveres en rekke tilleggsutstyr: Vaskekurver av elektropolert rustfritt stål, agiteringsmekanismer for kurver opp og ned i væsken, randavsug, manuelle og hengslede lokk, trykkluftopererte lokk, sirkulasjons- og filtersystemer for væsken, system for væskeovervåkning med måling av ledningsevne og pH, samt automatisk dosering av kjemikalier, oljeseparasjonsanlegg m.m.

Teijo Norge AS i Lier er norsk eneimportør for FinnSonic OY i Lahti, Finland. 

 

For mer informasjon se: www.teijo.no

Kilde: Teijo

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078